Glitter goals

Titta vilket fint bud jag fick här om dagen! Massa härliga glittriga nyheter från NYX cosmetics. Såfort jag öppnade lådan tänkte jag på festival, då kan man ju verkligen gå all in på glitter och smink. Det hör lite till nästan.. Jag ska faktiskt på festival i sommar, men har inte bestämt mig om det blir 1 eller 2.. Det återstår att se, men oavsett är det kul att få komma iväg på någon iaf. För sen vet man ju aldrig när man plötsligt känner sig för gammal för sånt, eller har barn eller något annat som gör att man inte kan åka iväg hur som helst. Så man får ju ta tillfällena i akt när dom väl ges 😉 Och då ska man väl gå all in, om det faktiskt blir så att det blir en av dom sista gångerna. Men hur som, det rosa läppglansen drogs jag till lite extra. Tyckte färgen var riktigt fin.. Tyvärr var det svårt att fånga det glittriga på bild, men irl glittrar dom väldigt mycket.

Men nu ska jag sminka av läpparna för jag ska iväg på träning med Malin idag igen. Igår körde vi ett pass på Barrys (fick ju det i födelsedagspresent) och ja, det var brutalt jobbigt men också riktigt roligt. Så det ska jag göra igen, helt klart! 🙂 Idag är det ett pass på det vanliga gymmet som gäller, vi har bokat in oss på ett boxningspass. Det är ju perfekt, för igår körde vi ass and abs, så idag får armarna och axlarna jobba lite 😉 Dock är jag supertrött, kom precis hem från en långpromenad med Michelle. Vi var ute med hundarna i nästan över 2 timmar i solen. Men jag dricker lite kaffe as we speak så förhoppningvis piggnar jag till snart. Kanske till och med får köpa en energidricka på vägen dit, är typ redo för att sova haha.. Så kände jag igår också efter passet på Barrys, orkade knappt hålla ögonen öppna. Vad händer med mig? Så gammal är jag inte, ska ju på festival hallå! 😉

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *