Flowers

Inlägget innehåller betald reklam för bubbleroom

HEJ! Har precis filmat lite (har påbörjat helgvloggen) och nu har jag slagit mig ner i fåtöljen med en smoothie så jag kan äta och jobbba samtidigt hehe.. Har massor att göra, svara på en massa mail, betala en jäkla massa fakturor, skicka ut fakturor.. Och såklart blogga, så jag startar med det innan jag tar tag i allt det andra. Jag var och fotade lite med Malin imorse och jag kan väl lika gärna visa er resultatet redan nu? Hon ville så gärna fota med dom fina blommorna som har slagit ut lite överallt, jag var lite skeptiskt till det först men nu såhär efteråt tycker jag bilderna blev väldigt fina.. Håller ni inte med? Synd bara att körsbärsblommora blommar sån kort stund, dom är väl fina bara någon månad typ?

När jag är klar här hemma ska jag åka förbi revisorn för att lämna papper, sen ska jag till Andreas jobb för att fota lite för min youtube-kanal. Han har visst en rolig idé som han tror kommer hjälpa mig, så kul att han nu jobbar med youtube på riktigt för hans idéer hjälper verkligen mig. Mina videos har väldigt bra siffror och jag får hela tiden nya prenumeranter. Kanalen växer så det knakar verkligen! Dock blir det ju stressigt ibland för många företag är ju intresserade av att jobba med mig och youtube, så jag måste bli bättre på att noggrant välja ut mina samarbetspartners och kanske till och med höja priserna så det blir färre men bättre samarbeten. Låter väl som en god ide?

Ps. Visst är klänningen snygg? Ni hitta den >HÄR< och koden ALEX ger er 10 % rabatt + fri frakt. Gäller såklart allt annat på siten också! 🙂

Bilder: Malin Göransson

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *