Hej! Nu är jag hemma i lägenheten igen efter ett härligt dygn på Yasuragi med härliga människor 🙂 Hudvårdsmärket HADA bjöd i på en härlig dag och kväll med spa och lugn som fokus. Så dagen började med att vi möttes där 11:30, och då fick vi lite fika innan vi hade en genomgång av märket. Dom berättade om deras vision bakom märket och hur det kommer sig att dessa produkter säljs på Yasuragi. Efter en ganska lång genomgång fick vi en härlig god lunch och sen var det dags för spa! Så vi bytte om till våra baddräkter, tofflor och gick ner till det nyrenoverade spa-området. Det ser väldigt annorlunda ut idag än vad det gjorde när jag var här senast, men det var typ 5-6 år sen hehe.. Då fick mitt C en natt här i present. Men jag minns att vi började tjafsa lite för han tyckte det var tråkigt att ta så mycket bilder på mig haha.. Det kan jag iof ha förstående för.. Men hur som helst, trevligt var det och jag hade så trevligt med tjejerna som var med på eventet. Vi satt mest och snackade massa och drack vin i solnedgången, så löjligt härligt!! 🙂

Sen fick några ansiktsbehandling, jag tackade nej då jag har lite svårt för beröring från främlingar. Men Michelle som var min + 1 tog en behandling och hon meddelande mig att det var väldigt skönt. Det unnar jag henne! Hon fick även känna lite på deras produkter och dom var väldigt härliga, spännande. Ska se till att testa deras handkräm sen, den verkade riktigt bra. Ja iaf, efter behandlingen blev det middag med hela gänget runt halv 9 på kvällen, och halv 11 låg jag och Michelle och sov som små grisar haha.. Vi var så himla trötta efter en dag i solen. Det var ju verkligen helt perfekt väder ute igår! Varmt och skönt exakt hela dagen..

Nej men nu måste jag ta tag i lite jobb här.. Hörs!

alexandra kissie nilsson Yasuragi

alexandra kissie nilsson Yasuragi

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *