Mina kläder från Paris..

Inlägget är i samarbete med Johnells 

Hej förlåt för jag inte bloggade igår. Dagen bara försvann! Jag var ute en sväng kvällen innan igår, så jag passade på att sova ut ordentligt imorse. Så skönt, behövde det.. Har gått upp innan 7 nästan varje  morgon för solen har väckt mig. Men nu ska vi beställa ordentliga och snygga mörkläggande gardiner. Längtar tills dom kommer, tror det kommer bli så bra hemma! Har faktiskt beställt massa nytt, fick lite feeeling för att uppdatera hemmet nu när våren är här. Vi har ju mycket mörka ”mysiga” färger.. Det kommer jag lägga undan och ta fram till hösten igen. Ja men förutom sovmorgon hade jag och Andreas en riktig mysig dag, vi åt långlunch och fotade ett samarbete tillsammans. Sen på kvällen var det påskmiddag hos mamma och ja… Sen var dagen plötsligt slut! Men idag ska jag uppdatera mer 🙂

Många av er ar frågar efter mina kläder som jag hade på mig i Paris, samtliga plagg visade jag upp i vloggen därifrån. Klicka >HÄR< för att se den om ni har missat den. Men alla som läser bloggen tittar inte på youtube, så jag tänkte länka dom här också för er som gillade vad ni såg 🙂 Nästan samtliga plagg jag hade på mig är från Johnells, dom har massa olika roliga märken för både män och kvinnor.. Jag var jättenöjd med mina plagg som jag hade på mig.  Extra nöjd var jag med min superläckra skor från märket eytys. Fick väldigt många komplimanger och blickar när jag hade på mig dom 😉 Sjalen har jag också fått komplimanger för, det känns så rätt med en fin sjal med härlig färg som ger en liten färgklick!

Nu ska jag iväg på ett event på Yasuragi, mysigt! 🙂

Byxor Helmut lang – LÄNK // Tröja Helmut Lang – LÄNK // Skor eytys – LÄNK // Sjal La la Berlin – LÄNK //

Byxor Helmut lang – LÄNK // Väska cult gaia – LÄNK // Blus La la berlin – LÄNK //

Kappa Ralph Lauren – LÄNK // Byxor Helmut lang – LÄNK // Tröja Helmut Lang – LÄNK // Skor eytys – LÄNK //

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *