Veckan som gått..

Veckans mående: Har varit väldigt glad och haft massa energi, så härligt! Jag är väldigt styrd av vädret.

Bäst denna vecka: Ja alltså helt klart min födelsedag – såklart! Andreas behandlade mig som en prinsessa och jag hade så himla kul. Dessutom fick jag ju testa WR på dagen (ni kommer se mer av de på vloggen som publiceras under dagen) och det var ju så roligt och häftigt. Vädret var dessutom helt perfekt och jag fick världens finaste present av honom.. Wow.. Ja även det kommer ni få se vad det är i vloggen. Jobbig jag är nu va? 😉

Veckans mysigaste: Ja det måste ha varit igår när Andreas bjöd familjen på pannkakslunch efter att vi var i kyrkan.

Sämst denna vecka: Ja att jag fick spärra körkortet och anmäla allting som försvann i plånkan. MEN det gick sjukt fort att få hem ett nytt kreditkort som tur är, så nu har mitt nya redan kommit och den fick inviga min nya plånbok som jag fick av Issa ♥

Veckans jobb: Jo jag revstart dagen med att plåta för min nya produkt som ska släppas i Maj. Sen har det varit många samtal om kontrakt som ska signas. Plåtade snabbt för ett samarbete och.. Ja det var väl det 🙂

Veckans ytligaste: Ja inte jättemycket.. Om jag ska säga något så kanske presenten jag fick av mamma som var 2 olika krämer från Chanel 😉 Det tackar man ju verkligen inte nej till!

Veckans inköp: Ja det fick ju bli ett par nya solglasögon från GUCCI då jag råkat bli av med hela 2 par.. Mina fina svarta solisar från Prada blev jag ju av med i helgen på slottet, och mina gucci’sar blev även dom snodda i paris. Antar det hände i samband med plånboken..

Veckans träning: Body pump med Malin i tisdags och sen har jag tränat på gym 2 gånger. Det känns bra! Är taggad på fler grupp-pass i veckan som kommer.

Har jag varit arg denna vecka? Nej 🙂

Glad? Väldigt! 🙂

Ledsen då? Nej det vill jag inte säga, var lite nere igår på kvällen men det berodde på pms. Sen har jag väl varit lite allmänt ”ledsen” över att jag inser mer och mer att jag och en fd vän har verkligen växt ifrån varandra. Men det är en del av livet.

Vad jag har på mig idag: Träningskläder imorse och nu en vit t-shirt och svarta byxor bara medan jag klipper dagens video. Byter om sen.

Veckans mest like’ade bild: 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *