Wow vilken födelsedag!

Hej! Tack för alla gratulationer, det värmer 🙂 Jag har haft en helt fantastisk födelsedag och jag ville aldrig att den skulle ta slut.. Andreas väckte ju mig med en liten frukost och en ledtråd på vad hans present till mig var för något. Sen vid 2-tiden åkte vi iväg till en hemlig aktivitet. Det visade sig vara ett VR spel där vi skulle döda zombies!! Jag blev så förvånad för jag trodde vi skulle köra body flight (den lokalen låg bredvid nämligen). Men det var verkligen askul och jag blev så hög av allt adrenalin, herregud alltså.. Men jag vill gärna testa igen, det fanns fler spel att välja mellan. Efter att vi hade spelat klart åkte vi och lämnade Chloé till mamma, och sen åkte vi vidare mot Järfälla. Där hade Andreas bokat in oss på Görvälns slott och såklart fixat det finaste rummet. Det var som ett litet princess-rum med världens mjukaste säng. Det var som att sova på moln verkligen! Sen ska jag inte ljuga, jag blev som en liten flicka när jag kom in där hehe.. Tyckte allting var så himla fint. Så efter att jag hade fått ta lite bilder gick vi ut och satte oss i solen med ett varsit glas vitt. Så himla mysigt, vårvärmen kom ordentligt igår. Det är ju såklart tacksamt på ens födelsedag 😉

Sen bytte vi snabbt om för Andreas hade bokat in en middag vid 19:30 för oss. Det blev en 4-rätters med passade vin till. Allting var oerhört gott och vi båda fick världens matkoma, så det blev ingen vild kväll för oss inte. Vi båda låg helt däckade runt 11 tiden på kvällen. Vi satte igång en film från netflix men vi såg kanske minuter av den hehe… Men vi var både vakna och hyfsat pigga vid 9-tiden imorse, så det blev en frukost följt av en promenad längst Mälaren. Det var så tyst och skönt i området så jag bara njöt.. Sen det här fantastiska vädret på det också, det blir ju inte bättre! Vid 12-tiden åkte vi tillbaka hemåt igen för att hämta Chloé, då fick jag ta 2 presenter av mamma från Chanel. Hon vet vad jag gillar! Men jag ska visa er senare vad det är.. Och vad Andreas gav mig var helt otroligt!! Men det får ni se på vloggen som publiceras på söndag – SORRY! 😉

Ja nu behöver jag vila lite, vet inte varför men jag känner mig helt slut haha.. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Finns en stor risk för en lugn kväll då vi ska upp tidigt imorgon och träffa upp familjen. Vi ska till kyrkan för att välsigna mat (påsktradition) och sen ska vi äta lite lunch..

Det fantastiska slottet..

Vilket sagorum va?!

Tycker det var så fina detaljer..

Kände mig som en prinsessa!

Det gjorde även Andreas 😉 Haha!! 

Titta vilken fin färg det blev av solen när den började gå ner..

Här har jag bytt om för middag, blev en klänning från NAKD och klackar från chanel. Det var även här jag glömde mina favoritsolglasögon från PRADA.. Letade efter dom dagen efter men tyvärr låg dom inte där och dom hade inte fått in dom i repan heller.. 🙁 Så om någon gäst där råkade få med sig dom hade jag uppskattat om du vill kontakta mig, [email protected] eller på instagram. Tack!

Andreas var så jäkla snygg i sin outfit! Mjaou!

Apetitretare, oj så goda.. Samtliga rätter fick nästan 8-9 av 10 i betyg från oss båda.

Vi fick passade vin till varje rätt, vi dricker dock inte rödvin så vi smuttade mest och jag beställde in ett extra glas champagne. Gillar bubblorna 😉

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *