It’s my b-day today

God morgon! Ja idag är jag ett år äldre, herregud.. 28 fyller jag idag och jag har ett vagt minne att jag sa i en videoblogg för kanske 10 år sen att man inte ska lita på folk över 30, haha! 🙂 Minns att några kommenterade då och sa att jag kommer ångra det när jag väl närmar mig den åldern, och det vill jag inte påstå att jag gör. Ligger något i det ju 😉 Hehe, men skämt o sido så litar jag mycket mer på folk över 30 än dom som är under faktiskt. Men nu är jag inte 30 utan 28 så får vara ung ett litet tag till då. Men det känns helt ok att fylla år, jag gillar ju inte att bli äldre men samtidigt är det inte jättestor skillnad på 27 och 28 faktiskt. Tycker nästan 28 har en bättre ring to it.. 27 var alltid min skräckålder tidigare, har ingen aning om varför det blev så men jag gillar den siffran. Det låter gammalt och tråkigt, medan 28 låter lite kaxigare. Är jag knäpp som tänker så?

Jahapp då kanske ni undrar vad jag ska göra idag då kanske? Det har jag ingen aning om faktiskt. Andreas väckte mig imorse med sång och en liten frukost på sängen. Har på senaste tiden inte vart så jättehungrig på morgonen så det blev perfekt med en liten fruktsallad och kaffe. Fast det är tvärt om när jag bor på hotell, då är jag skithungrig varje gång jag vaknar? Så konstigt.. Hur som helst, jag fick också ett kort med en ledtråd, blixtar och dunder.. Hmm.. Jag tänker ju direkt på låten Diggi-loo diggi-ley Diggil-loo diggi-ley! Låten går ju: Blixtar och dunder, magiska under Lightning and thunder, magical wonders Plötsligt en dag har det hänt, åh… vilken tur Suddenly one day it happened, oh… what a piece of luck (Du är en lyckofigur).. Ja vad kan det betyda?! Jag ska få fler ledtrådar under dagen fick jag också höra. Samt att jag ska vara redo för avfärd klockan 2 samt ha ett finare ombyte till ikväll. Så spännande! 🙂 Men innan klockan blir 2 tänkte jag ta ut Chloé på en promenad, träna lite kanske, städa undan.. Ja normal stuff lixom! Svara på lite mail ska jag också göra.

Fick den här magiska plånboken av Issa, hur snäll är inte hon?! Perfekt när min blev snodd i Paris dessutom.

Igår fick jag blommor och ett träningspass av Malin i present ♥ Så snällt!

Igårkväll träffade jag upp Issa för champagne, löjrom, sniglar och huvudrätt på det såklart. Så mysigt, vi satt och snackade till klockan blev typ halv 11 eller något och sen blev det en taxi hem. Vaknade faktiskt upp med lite huvudvärk hehe, blev några drinkar..

Här ser ni ledtråden Andreas gav mig imorse, haha han är så söt som ska fixa och dona 🙂 ♥

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (20)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *