Paris-vloggen är uppe!

Wow vilket väder vi har va? 🙂 Man blir ju så himla glad. Jag har dessutom haft världens härligaste dag, har varit på sånt bra humör. Gick upp, gjorde en smoothie, tog ut Chloé på promenad och fotade ett samarbete innan jag drog in till stan för ett pass med Malin. När jag mötte upp henne överraskade hon mig med en vacker bukett blommor och en liten present, så himla snäll! Presenten bestod av ett pass på Barrys, perfekt ju. Jag har velat köra där ett tag nu så äntligen blir det av. Känns dessutom så himla rolig att vi har hittat varandra i träningen, förut festade vi bara 😉 Hur som helst, idag körde vi body pump och det var så roligt – och så jobbigt! Endorfinerna gick banans efter passet.. Det var dessutom på ett nytt gym som jag aldrig har testat förut, det gör mycket. Man behöver lite omväxling. Sen efter träningen unnade vi oss en nyttig lunch innan vi fortsatte med jobb. Malin åkte till sitt kontor och jag behövde åka hem för att klippa dagens video som nu är publicerad 🙂

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *