Last day in Paris

Okej sista dagen i Paris då, dvs igår! 🙂 Såhär var jag klädd då, det var mycket varmare denna dag än dom andra så jag passade på att njuta av vädret utan jackan. Den var dock medpackad ifall det skulle ändras.. Man vet ju aldrig! Det var runt 16 grader och det blåste mycket mindre, så himla skönt. Det kändes verkligen som den första riktiga vårdagen för mig. Hur mysigt som helst. Så det blev mycket mer promenerade än dom andra dagarna.

Fiffeltornet kunde man se nästan hela tiden, men jag slutade aldrig beundra den. Tänk vilken lyx att få promenera runt på gatorna och ha just Eiffeltornet som utsikt.. Det är inte dåligt! Jag insåg också vilken lyx jag har, jag lever ett liv där jag kan resa hur jag vill och upptäcka nästan vad jag vill. Jag är så tacksam över livet jag har och alla möjligheter jag har fått.. Det jag har (och ni) är unikt.. Tänk så bra vi har det i jämförelse med många andra i världen..

Andreas hade googlat upp detta ställe, Village Royal som hade en himmel täckt av paraplyer. Superfint verkligen och det är ett hett tips för alla som ska dit och vill fota lite 🙂 Färgerna var helt magiska och man kunde få till riktigt fina bilder. Det var många som kom dit bara för att ta foton, många snygga influenser-tjejer såg jag på plats som hjälpte varandra att ta foton. Inte för jag kände igen vilka dom var, men jag kunde se på deras klädsel att dom var influensers haha! Vi har ett visst sätt att röra oss på, gärna i flock med chanelväskor och kamera i högsta hugg 😉 I should know right?! Och sen har vi ju Andreas, the biggest influencer of them all!

Förutom paraplyerna är det som en liten galleria där. Det finns butiker som Dior, dior baby, gucci och ett fik. Fanns säkert fler butiker som jag inte tänkte så mycket på. Det var väldigt litet, men mysigt! Absolut värt ett besök, det låg dessutom nära Louvre Pyramid. Dock varnar jag er för att gå till just det fiket som finns där då personalen var otrevliga på en helt ny nivå! Haha det är verkligen inte min mening att klaga över dålig service i varje inlägg men jag blir ju förvånad. Det känns som att vi svenskar är väldigt uppfostrade och vi tackar, ber om ursäkt, puttas inte för mycket osv.. Men det är ju just det, det är så vi svenskar är. Jag ler ju lixom på automatik åt nästan alla jag möter, tackar väldigt mycket ovs. Jag förväntar mig någonstans det tillbaka och när jag inte får det blir jag lite besviken antar jag..

Ja här har ni bilder från fiket med den extremt otrevliga personalen. Som ni ser på bordet är det vitt, och det är som en duk kan man säga. När vi sa att vi endast vill ha något att dricka suckade servitrisen och slet av duken. Jag frågade om vi kunde få tillbaka den då jag ville ta bilder, och tyckte det såg finare ut med duken (under var det ganska tråkigt). Hon sa nej, duken får man bara om man äter. Sjukt random då duken är gjord av papper. Jag frågade en annan servitör samma fråga, men han sa samma sak. Jag tänker lite såhär.. Om en kund frågar snällt om att få en duk, kan man inte bara ge det då? Varför göra det till en grej? Dessutom var nästan hela stället tomt! Sen förutom det kastade servitrisen ner våra kaffen på bordet och ville knappt titta oss i ögonen.. Tråkigt! Hon fick ingen dricks och inte heller något leende, ”ha!” tänkte jag när jag gick därifrån haha!

Jag var inte speciellt shopping-sugen när vi var i Paris, men det blev ett litet stop hos Ladurée där jag köpte lite godsaker till mamma 🙂 Istället för ett påskägg! Jag vet att hon kommer uppskatta både asken och innehållet. Kakorna är ju väldigt fina och dom känns lyxiga. Lådorna kan man ju dessutom spara och förvara andra saker i, kanske kvitton eller något sånt i hehe.. Blev faktiskt 2 paket, ett till henne och ett till mig när jag blir lite sötsugen.. Men ska försöka hålla tassarna i styr ett litet tag nu iaf, tänkte försöka fokusera på träning denna vecka. Blev ju väldigt mycket pasta och vin för min del denna helg ju..

Som sagt fanns det så oerhört många fina butiker och byggnader, jag kan knappt först att det inte blev någon shopping för min del 🙁 I normala fall hade jag gått bananas och köpte både handväska, skor och något mer. Men jag försöker verkligen bli bättre på att inte shoppa för mycket, tänka igenom mina köp ordentligt och ta hand om sakerna jag redan har. Men det är ju just därför jag helst köper från bättre märken, för då vet jag att jag har lagt en större summa på prylen och därför måste jag ta hand om den lite mer ordentligt än vad jag tex gör med en topp från Gina tricot lixom!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (21)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *