Back to work!

Hej! Nu är jag hemma i Sverige igen och är tillbaka in action igen! Vi kom hem vid halv 12 inatt, åkte och hämtade upp Chloé från mitt ex, var hemma hos oss vid halv 1 t och då gick vi direkt och la oss för både jag och Andreas skulle upp vid 7 tiden imorse. Så det blev ingen sovmorgon för oss inte, men samtidigt fick vi ju båda en väldigt lång helg så vi ska inte klaga 😉 Men stackarns Andreas verkade helt slut imorse haha, måste ha kört slut på honom i helgen. Eller så beror det på all pollen som hans näsa fick utsätta sig för.. Man kan ju bli väldigt trött av just pollenallergi. För 3 år sen började jag känna av att jag också var känslig mot pollen (eller gräs) och det blev en riktig tuff sommar för min del. Min bihålor kändes som att dom skulle explodera vilken sekund som helst, och jag hade huvudvärk + var trött konstant. Inte skoj! Men nu verkar det ha lagt sig lite som tur är..

Men varför jag skulle upp vid 7 tiden imorse berodde på att jag skulle hela vägen till Uppsala för att fota pressbilder för min nya produkt som ska släppas den första maj, det är ju så snart!! Det känns väldigt häftigt att få hålla den färdiga produkten i handen, den ser ut exakt som jag ville ha den. Det som fattas är ju en ordentlig bild på mig som ska på produkten, eller snarare på lådan som den ska ligga i när man köper den.. Så nu återstår det bara att välja ut den bästa bilden till lådan, och sen några som kan användas till olika kampanjer.. Kommer bli så bra detta, längtar tills allting är klart 🙂 Jag använder den här produkten varje dag, och jag mår typ dåligt över att jag inte visste om detta för ett år sedan typ haha.. Kan ni gissa vad det är? 😉

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *