Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (6)
 • S

  Vet att det kan vara pinsamt att se äldre videos på sig själv, men jag tycker att du var snygg förut, ditt utseende passade liksom den tiden! Men idag är du mognare och mer vacker än snygg om du förstår vad jag menar.

  Men det fanns något väldigt charmigt med gamla Kissie, men idag är du mycket mer autentisk och vuxen : )

 • S

  Kul att se klipp på dig från den tiden eftersom jag hade ett uppehåll i att följa bloggar på nåt år eller så, har liksom missat den eran 🙂 Verkligen kul att se din utveckling framför kameran, hur trygg o avslappnad du är nu!
  Har svårt att vänja mig vid vloggar dock, speciellt eftersom dom ofta är så hiiiimla långa nuförtiden, 20-30 min verkar vara standard, ibland längre tillomed. Alltså jag har inte tålamod 😀 Hoppar o kikar lite grann, oftast har jag inte fokus att titta nån längre stund. Vanligt textformat är liksom enklare att scrolla o läsa de inlägg som är intressanta 🙂

 • Lissel

  Haha det är typ alltid jobbigt att se sig själv från förr…

 • Susanna

  Wow, vad du har utvecklats. Håller verkligen med om att det förr mer var som en roll du spelade. Idag känns du trevlig och genuin och jag önskar dig allt gott i fortsättningen av livet.
  Sen kanske det är mina öron, men tycker det låter som att du har tagit efter Andreas dialekt här och där, spännande hur man tar efter sin omgivning 🙂

 • A

  Fler sådana här videos! Alla utvecklas hela livet, var inte för hård mot dig själv. Du är en gullig person (och jävligt rolig). 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *