My beauty favs right now

Inlägget innehåller adlinks

Nu är vi inne i April månad och det börjar faktiskt bli vår (även om det har snöat idag). Jag är en sån person som använder olika produkter beroende på vilken period på året vi är på. Nu när vi börjar gå mot varmare tider brukar jag tycka om produkter som rengör och mattar ner huden mycket. Dessutom, när solen äntligen tittar fram och lägger sin på huden tycker jag man har en tendens att se smutsiga porer lite lättare, därför gillar jag masker som rengör på djupet så huden ser fin ut även i dagsljus 😉 Under vintern är det ju större fokus på återfukta hela tiden för att hålla huden fin när det är så kallt ute.. Dessutom tycker jag inte att man ser porer lika lätt under vinterhalvåret, det är ju så mörkt hela tiden ändå ju haha!

NYX cosmetics presenterade deras nya foundation när jag senast var på deras event och den är superbra för oss som är flottiga och vill hålla oss matta hela dagen lång. Den finns i hela 45 nyanser (yey) och den blir verkligen inte glansig. Ni hittar den >HÄR< bland annat. Den rekommendera jag verkligen. Den är dock inte så täckandes som jag brukar vilja ha mina foundations, men det är ju inte alla trivs i så täckande smink som jag brukar använda..

Infinity filter powder – LÄNK  – Denna är såååå bra. Detta är från Linda Hallbergs märke och jag är så positivt överraskad. Detta puder får ansiktet att hålla sig matt exakt hela dagen. Den klarar lixom alla test. Här om dagen körde jag stenhårt på gymmet och hade sminket på fortfarande. Efter passet såg jag fortfarande snygg ut i ansiktet, behövde inte ens pudra mig?! Det händer aldrig och det gör mig så glad just för jag har problem med fet hy.

The Balm Solpuder – LÄNK. Detta solpuder är min stora favorit både på sommaren och vintern. Den är skimrig och ger en jättefin färg. Den ÄLSKAR jag! Den har jag på kindbenen, på bröstet och duttar lite pannan ibland just för den ger en sån härlig nyans på ansiktet. Sen gillar jag att den har lite skimmer i, det blir extra snyggt på kinderna..

Dirty detox mud mask – LÄNK – Den rengör porerna på djupet och lämnar huden ren och fin. Jag gillar verkligen den här. Jag använder den gärna på morgonen innan jag ska ut i soljuset för den rensar verkligen upp. Vill man inte använda den på hela ansiktet räcker det gott och väl att applicera lite på näsan, hakan eller andra ställen där man tycker att man ser mörka porer. Brukar avsluta med att skrubba lite för att få bort dom sista resterna av smuts. Jättebra verkligen!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (1)
  • Sandra

    Såg av en slump att Du varit i Strömsund 😊 kul! Jag är där ifrån men flyttade till Uppsala för 5 år sedan men har familjen kvar i Strömsund. Har jobbat på ålderdomshemmet som din sambos mormor bor på 😍
    Förstår känslan med dollarstore, brukar shoppa loss där också 🙊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *