God morgon! Har precis duschat och nu sitter jag och dricker mitt kaffe och äter min smörgås med ägg och kaviar på. Så löjligt gott haha.. Ska strax göra mig iordning och åka in till stan, ska fixa naglarna så dom är snygga till helgen. Ska faktiskt testa att gå till en ny tjej idag som skrev till mig på Instagram. Har ju på senaste tiden gått till lite olika ställen men naglarna har inte blivit så bra.. Så det ska bli skönt att gå till en person som faktiskt lägger ner lite energi på naglarna 🙂 Efter det ska jag åka iväg till en butik för att hämta upp lite kläder för Paris, och sen ska jag hem och fixa dagens video innan jag ska på träningspass med Malin.

Jag har bokat in mitt första pass på fitness 24! Tänk att jag har haft ett gymkort hos dom i hela 7 år (!!) men jag har aldrig testat på deras pass.. Har funderat ganska länge på att testa på ett pass för att variera min träning men har inte hittat någon som är sugen att gå med mig. Inte ens Andreas! Sen är jag nog lite blyg för att gå själv första gången, tankarna går ju att någon kanske känner igen mig och ska stirra på mig när jag försöker gymma och testa något nytt. Jag tycker redan att det är jobbigt som det är att ta mig till gymmet när jag vet att folk tittar, så att testa något nytt inför folk är steget ”värre” för mig. MEN då Malin ville träna med mig så känns det bara superkul, är så taggad på att testa något nytt. Vi har bokat in oss på något som heter Body Step, det är ett cardio pass där vi i takt med musik ska göra övningar som burpees, push ups och massa annat. Väldigt spännande, kommer säkert vara asjobbigt. Men det är det jag är ute efter! 😉

På tal om träning, jag fick dessa bilder smsade till mig från när jag fotade för mina träningskläder förra veckan.. HAHA kolla Chloé! Hon är lixom alltid med, antigen står hon bara där, stirrar på mig eller sitter på mig. Hon är lixom alltid med och det ser ut som att hon tror jag är hennes gud typ.. Eller så tror hon bara jag är hennes mamma som skyddar henne i vått och torrt.. Vilket jag är! 🙂 Ibland brukar jag tänka att jag har lättare för hundar än för människor, just för dom är så himla trogna. Tänk om man kunde hitta en människa som är lika trogen som en hund, det hade varit något..

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *