Alltså huuuur kan tiden gå så snabbt.. Läskigt! Jag började dagen med att fixa naglarna på ett nytt ställe, vill ju ha fina fingrar till Paris 🙂 Körde på en neutral färg med lite stenar. Blev väldigt nöjd och det känns fräscht med naturell färg. Gillar ju inte skrikiga naglar längre.. Sen när jag var klar mötte jag upp Michelle för lite kompishäng, men jag kom på i samma sekund som hon hoppade in i bilen att jag behövde åka och hämta upp lite kläder till resan i helgen från en samarbetspartner så släpade med henne till Kungens kurva där butiken låg. Sen åkte vi snabbt tillbaka in till stan igen för att äta lite lunch ihop. Blev indiskt, det är ju så löjligt gott.. Sen tog vi en varsin kaffe, fönstershoppade lite och hade det bra tills jag såg på klockan att det började bli dags för mig att åka mot stan igen för jag hade ju bokat in ett träningspass klockan 18 med Malin!

Som jag har skrivit tidigare testade vi något som heter body step.. Jag var så himla taggad på att köra ett pass, för då slipper man tänka själv (hehe) och det kan vara så himla skönt ibland. Kändes också tryggt att ha Malin med mig då det var hennes första gång med. Det var svårt att hänga med i vissa övningar, vi båda gjorde lite fel och skrattade men efter ett tag så såg det nästan ut som att vi visste vad vi sysslade med. Passet var 45 minuter långt och det var högt tempo, så hjärtat fick pumpa ordentligt men det var riktigt skönt. Sen när vi var klara kändes benen som spagetti, jag som dessutom hade lite träningsvärk i rumpan sen tidigare. Men jag har verkligen fått en blodad tand för gruppträning nu och ska fortsätta. Tror faktiskt jag vågar gå själv om det är så att Malin inte kan någon dag.. 😉

Nu ligger gårdagens vlogg uppe, den var alltså inspelad igår och den publicerades nyss. VÄLDIGT SENT I know men bättre sent än aldrig, eller hur? Vloggen har lite extra fokus på ångest då jag själv lider mycket av det. Jag känner att den har börjat släppa lite som tur är, för det var riktigt illa för någon månad sen.. Då hade jag nog inte heller kunnat prata om det på det här sättet för jag var så långt nere i skiten och såg nästan bara mörker vissa dagar. Det har varit tuffare än vad jag har velat skriva här eller prata om, men som sagt det är som tur är bättre nu och jag mår bra nu. Men det är jobbigt att det blir såhär nästan varje år, och jag har en vän som har börjat med antidepressiva som har liknande känslor som jag. Den personen mår mycket bättre nu så jag känner mig lite sugen på att prata med en läkare och psykolog ifall det kanske kan hjälpa mig också. För jag har lixom fått attacker och det nästan hugger i hjärtat på mig.

Hoppas ni gillar videon i alla fall, kämpade som fan med att klippa den både snabbt och bra så den skulle komma upp i någorlunda tid.. Men nu ska jag hoppa in i duschen, har fortfarande inte gjort det efter dagens pass och jag som svettades så mycket (usch). Sen blir det lite gossip girl i sängen, är helt besatt haha…

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (18)
 • Madeleine

  Ser ut som att det är fitness24 ni körde pass på, isåfall kan jag rekommendera deras body pump-pass!! 45 eller 60 min och kör igenom heeela kroppen, så himla härligt och effektivt, recomend!

 • Emma

  Äter själv antidepressiva och mår 100 ggr bättre. Men mitt tips är att gå till grunden av problemet (om de finns nå problem) och försöka må bra på egen hand. Jag slutade med antidepressiva i höstas och har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv, inte ens innan jag börja. Gå till psykolog å försök må bra på egen hand som sagt.

 • Cecilia

  Du säjer flera gånger att du ska söka hjälp. Men så gör du inte det. Dags att söka hjälp på allvar nu Alexandra!

 • Paulina

  Hej Alexandra!
  Jag förstår ditt behov av att göra saker fint runt dig och att det hjälper ditt mående för stunden.
  Ett tips är att titta på ”tidying up” på Netflix – om du inte sett den. Den kan hjälpa dig med din organisering och är väldigt satisfying att titta på!

  Jag lider själv av både ångest och oro ihop med en utmattning. Jag uppskattade verkligen denna video och tycker att du är stark som vågar prata om din ångest och nu också erkänna för dig själv att du har problem med det!

  Ett annat tips jag har som hag tror du skulle uppskatta är en såkallad ”TA-DA”-list, istället för en ”TO-DO”-list.
  Det är alltså en lista där du kan skriva ned det du lyckats åstadkomma och göra under dagen, för att kunna ge dig själv cred för allt du gör, till skillnad från en todo-list som berättar allt du behöver göra! ta da!
  Önskar dig en fin dag och bättre mående.

  Kram

 • Emilia

  Tänk på att man ofta mår mycket mycket sämre när man nyss har börjat med antidepressiva.. Det finns även många bieffekter som inte är så trevliga. Många får självmordstankar osv. Det kan även vara extremt jobbigt att sluta använda medicinen. Jag skulle rekommendera att du försöker hitta orsaken till ditt mående så att du kan göra något åt det för att må bättre utan medicinering. Se medicinen som en sista utväg. Du gör såklart precis som du vill, och känner du att du behöver medicin så är det ju ditt val, men tänk efter riktigt noga innan du bestämmer dig. Hoppas att det blir bra.

 • Nora

  Hej Alexandra!

  Skulle verkligen rekommendera dig att kolla upp Breast Implant illness, jag har följt din blogg i så många år och vad jag kan se så passar du in på så många symptom för Breast Implant Illness. Ångest, depression, magproblem, trötthet, irriterade ögon osv. Allt fler stora Youtubers har börjat ta ut sina implantat pga detta, så kan verkligen tipsa dig om att kolla in!

  Ta hand om dig <3

 • Alexandra

  Cbd-droppar är helt magiskt mot ångest och depression. Har hjälpt mig massor ❤

 • Sara

  Du är grym och fortsätt vara DU. Ångest är ett helvete men du är inte ensam. Aldrig.

 • Josefine

  Man behöver inte börja med antidepressiva för att må bra! Jag fick till en psykolog och försökte lista ut vad det var som gjorde att jag mådde dåligt. Jag hade för höga krav på log själv och stressade alldeles för mycket. Jag fick sänka ribban helt enkelt och fokusera på det som fick mig att må bra. Säga nej är också bra för man kan inte vara med på ALLT hela tiden. Gå till botten med problemet, KBT är väldigt bra. Man lär sig hantera sina tankar. Något som hjälpte mig var när jag läste någon skriva: våra tankar är en produkt av vårt medvetande. Alltså: dina tankar skapar du! Du kan även lära dig att omprogrammera dem! Lycka till Alexandra, you can do it!

 • Klara – Fitness24Seven

  Kul att du gillade passet hos oss! Det brukar känns lite nervöst första gången men släpper det rätt fort. Hoppas du kommer tillbaka snart igen! Ha en fin dag 🙂 / Klara, Fitness24Seven

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *