Ovanligt event..

Idag var vi inte på ett ”typiskt event” för idag var det MAX som hade bjudit in på fest i deras nyöppnade resturang på söder vid medborgarplatsen 🙂 Dom har kommit med en ny vegansk burgare som vi fick testa, supergod! Dessutom fick vi (alkoholfri) bubbel till, inte ofta man äter hamburgare och bubbel ihop. Men supergott var det. Jag äter ju helst inte på snabbmatsresturanger men MAX är undantaget, ni som följer mina videos vet ju verkligen att det stämmer. Så många gånger som vi stannar på just max när vi är på väg mot Bollnäs, då äter vi båda alltid halloumiburgaren.

Efter besöket åkte jag vidare på min konsultation och Andreas satt snällt och väntade i väntrummet på mig.. Gulleplutten! Det verkar som att jag kommer göra behandlingen och det är plasma pen som jag har funderat på. Ingen större vits att hålla det hemligt. Det låter nästan som derma pen som jag gjorde tidigare idag fast dom fokuserar på olika ”problem”. Ni kan ju googla ifall ni är nyfikna på vad det är. Jag kommer göra behandlingen på både käkar, kinder och ögonlock. Dock är det en ganska tuff läketid på den behandlingen + man är inte så snygg i typ en vecka efter så jag ska välja datum för behandlingen med omsorg hehe..

Nu är vi hemma igen och jag är som vanligt supertrött.. Har ofta känslan ”vart försvann dagen?” på kvällarna, tiden bara springer iväg! Men jag ska fortsätta vara aktiv lite till för jag håller på att spela in en vlogg som ska komma upp imorgon.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *