.. då slutar jag festa! Eller slutar dricka alkohol i alla fall haha.. Som tur är, är jag inte där men jag har ju märkt att vissa vänner börjar känna av sin bakfylla mer och mer. Jag har alltid tyckt baksmällor är jobbiga och därför dricker jag inte alkohol alls på samma sätt som tidigare. Förut tänkte jag inte så mycket, jag bara hällde i mig för sakens skull. Inte för jag hade roligare heller.. Det var bara något jag gjorde. Nu kan jag absolut dricka något glas, eller 2 men konsekvenstänket är ju alltid där. Jag dricker gärna vatten och stressar inte i mig på samma sätt. Men det syns kanske inte på bilderna nedanför från dagsfesten som var i lördags. Men gud så kul vi hade, blir helt glad när jag ser bilderna. Fick dom skickade till mig nyss från fotografen.

Men nu är det tisdag och idag ska det inte festas! Planen ser ut som följande.. Jag ska nu strax iväg på drema pen-behandling. Var länge sen jag gjorde en sån så det ska bli skönt 🙂 Det är verkligen en av dom bästa behandlingarna som verkligen funkar. Jag vill ju vara lite fin när vi åker till Paris till helgen.  Sen senare ikväll är det ett event med MAX hamburgare, följt av en konsultation för en annan ny behandling som jag har hört så mycket gott om. Men berättar om det ifall det blir så att jag gör det.. Det är ingen operation, utan behandling. Så vi får se hur det går 🙂 Sen utöver det ska jag försöka fixa iordning en video till imorgon, det är ju redan onsdag. Gud vad tiden går fort!

Denna bild beskriver min och Viktors relation så bra, haha!! 

alexandra nilsson pojkvän Andreas hellmers

Visst var Andreas snygg? 😉 Både jackan och tröjan har jag valt ut..

Felicia och Keela 

alexandra nilsson pojkvän Andreas hellmers

Här ser man lite av mina nya chanelörhängen, dom är så fina och jag är så nöjd med köpet..

Dance, dance! Vårt bord vann ”bästa bordet” tack vare Alice som råkade ta sönder det haha!!

Rosanna ♥

Stökigt..

Älskar Lisas byxor!!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (8)
 • Rena

  Wow, looks really like a cool party!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Vicky

  Wow Lisas byxor, såå snygga! Har en fråga antigen till dig Alexandra eller ngn läsare haha. Du kanske är trött på att folk frågar om tips men jag är desperat. Hud tips tack! När jag använder ansiktskräm så efter ca 10+ min så börjar själva hudkrämen ”flagna/lossna” och det är inte hud, vad gör jag för fel eller har jag inte hittat rätta hud krämen? Har prövat allt ifrån billiga till dyra men verkligen samma problem med alla jag prövat :/ jag använder scrubb och ansiktsmask osv. Så störande!

  • Anna

   Du använder förmodligen för feta krämer. Ett billigt märke som får in lätt i huden är Facial Lotion från Cetaphil. Annars har Loreal en som heter Hydra Genius (en flaska) som går lätt in i huden. Clinique har en gel-cream som heter moisture surge. Den skulle också kunna vara nåt för dig. Testa! Tips; du kan be petsonalen att göra en testburk till dig så att du kan prova hemma.

  • anonym

   Så var det med mej med. För jag hade slarvat med fukt. Nu använder jag kräm i geleform och mist och öser på. Till slut så tar huden till sej krämen men det tar ett tag. Lycka till.

 • D i a n a

  Ser ut att ha varit sååå skoj!!!
  örhängena är asfina, likaså din outfit och Andreas med.

 • Caloveline

  Denna festen ser så rolig ut! Så himla fina kläder du och Andreas hade på er!
  http://Www.caloveline.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *