Pralintillverkning

Hej hemskt mycket hej! Då var den helgen över, herregud så snabbt tiden går.. Känns som att jag har sagt det hela veckan haha? Jag är ledsen att jag inte har hunnit blogga så mycket men hela förra veckan var KAOS. Hade saker inplanerade varje dag från morgon till kväll, även under helgen. Det har visserligen varit superkul och det är ju så jag vill ha det, men tyvärr blir det ju så att man inte hinner med allting som man vill. Men denna vecka kommer faktiskt vara lite lugnare så det kommer bli mer uppdateringar. Dessutom kommer ju även helg-vloggen upp senare ikväll 🙂 Den kommer bli superbra tror jag för den här helgen har ju verkligen varit fartfylld. Och jag är faktiskt glad jag valde att låta den vila tills idag för annars hade jag ju inte fått med gårdagens aktiviteter.

Igår besökte vi en vän som heter Ulrica som arbetar med att tillverka chokladpraliner. Jag och Andreas lärde känna henne under chokladmässan förra året tror jag.. Världens härligaste kvinna som är så himla rar och snäll 🙂 Hon arbetar med att hålla event och bjuda in både privatpersoner och företag som får testa att göra egna praliner i sitt hem. Sån härlig och mysig idé! Andreas kom på den briljanta idén att vi skulle bjuda med familjen för en mysig kväll med henne, och så blev det. Tyvärr var ju inte bonus-pappa med pga att han behövde åka till sjukhuset igen men vi såg givetvis till att göra några extra till honom.. Men kvällen började vid 18 då vi fick bubbel och snittar. Sen gick vi ner till köket där allting var förberett för oss. Vi skulle tillverka 2 olika sorter, en mörkare och en ljusare. Vi fick både temperera chokladen, forma, designa och dekorera den. På slutet vi fick vi även lägga in dom i fina askar och ta hem, så himla mysigt! 🙂

Är ni sugna på att testa detta kan ni besöka hennes site >HÄRBesöket är inte ett betalt samarbete.

Jag, Leonora och Ulrika pratar om hur vi ska gå tillväga för att göra dom godaste pralinerna..

Vi delade upp oss i 2 lag, mamma och Andreas var i ena laget..

..och jag och Leonora var i det andra!

Vi fick kladda så mycket vi ville! 😉

Här gör vi hjärtformade praliner med mörk choklad.

Såklart filmades det till vloggen 😉

Nam nam..

Hade choklad exakt överallt haha!

Kul hade jag! 😉

Här dekoreras det för fullt!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *