HEJ! Sorry för att jag inte bloggade mer igår men jag hann helt enkelt inte. Vi var bjudna på event/ party-brunch av Ideal of Sweden och jag hade helt enkelt för kul för att orka arbeta 😉 Men det var ju också lördag, då borde man få ta lite ledigt. Hur som helst, gårdagens event var verkligen ett av dom bättre eventen jag har gått på. Det var så bra uppstyrt, snygga detaljer, god mat, mycket som hände, bra folk.. Ja allt! Wow vilket superevent alltså! Vi blev upphämtade med bussar som körde oss till färgfabriken där festen var. Där hade dom dukat upp jättefint med massa blommor och häftiga detaljer. Alla fick personliga iphoneskal med sina initialer tryckta på samt laddare, dock råkade någon ta mina så jag kom hem tomhänt. Men det gör inget, jag har ju så många skal hemma. Dessutom hade dom flugit dit Bebe Rexha som uppträdde på scenen, lite häftigt ju 🙂 Festen höll på från 12 till 17, så vi var där i näsan hela dagen.. Jag och Viktor fick feeling att festa vidare efter men det blev inte så, hann bli jättetrött såklart och somnade hehe.. Men jag hade en riktig bra dag igår. Tack till Hoss Agancy och Ideal of Sweden för en grym dag!

Men idag har vi en ny dag och idag ska vi hänga med Andreas bror och hans nya tjej som vi inte har träffat än, det ska bli trevligt. Vi tänkte väl äta någon lunch eller sådär. Senare idag ska vi ju ha en liten överraskning för min familj, tyvärr har min bonus-pappa åkt in på sjukhus igen så han kommer inte vara med idag.. Men jag tänkte att vi gör det ändå, för det kan ju vara skönt för mamma och syster att få tänka på något annat för några timmar.. Men då vi har ganska fullt upp idag så kommer jag inte publicera helgvloggen kväll, utan imorgon istället för då kan jag klippa den i lugn och ro imorgon och känna att jag kan få ”leva” idag. Tycker att helgen försvann så snabbt.. Men det blir ju så när man har roligt 😉 Hoppas ni har haft en lika lyckad helg som jag har. Nu ska jag hoppa in i duschen!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *