Hej på er! Detta inlägg hade jag tänkt skulle komma upp igår, men tiden flög iväg som vanligt så det får komma upp nu istället 🙂 Det var fullt fart från 06:30 så jag tände att vi kan köra en repcap på hur dagen såg ut igår..

Började dagen med att lämna in Chloé hos veterinären tidigt på morgonen för att sedan hämta henne efter att hon var klar. Hon behövde ju rengöra och dra ut en del tänder i munnen. Tror det drogs ut 2-3 tänder totalt. Men det var sista gången jag använde mig av AniCura, även om allting gick bra. Vet ni vad besöket kostade.. Jo 10 000 kr!! Själva operationen kostade 4000 kr, nedsövningen kostade 5000 kr och seden lite extra kostnader. Jag ifrågasatte detta efter men fick höra att dom är dyra bara. Följt av ett skratt. Sen hade dom gett henne extra narkos och det kostade också några tusenlappar visst. För mig låter det helt orimligt. Sen läste jag igenom papperna som jag fick efter besöket och där stod det att det var min uppgift att hålla koll på vad det kostar.. Känns inte det konstigt? Det känns väldigt inte svenskt på något vis.. Men nej, det var absolut sista gången. Tycker det är absurt att dom tar såna summor för att dra ut några tänder! Försäkring kan man också skippa om ni frågar mig, bättre att spara själv. Att ha djur i Sverige är plågsamt dyrt.

MEN jag är glad att det gick bra som sagt och jag är glad att Chloé vaknade upp utan problem från narkosen. Det är den delen som är den läskiga tycker jag.. Jag fick höra från en bekant under dagen att hon har en vän med samma ras, och hennes hund dog under narkosen! Som tur var fick jag höra den hemska berättelsen efter att veterinären hade ringt upp och berättat att Chloé vaknat upp och mådde bra. Annars hade jag varit väldigt orolig och nervös.. Det viktigaste för mig är att hon mår bra, och jag kommer göra allt för min lilla bebis. Så även om jag blir sur över prislappen så är jag villig att att göra det igen bara för att hon ska leva sitt bästa liv. Men det finns ju gränser lixom, gäller att vara en smart konsument.

Sen blev det fotografering för mina fransar, vi körde en heldag i studion från 9 till typ halv 3 på eftermiddagen. Vi filmade 2 tutorials och fotade lite bilder. Både på mig och produktbilder. Detta kommer hamna på lashes by Alexandra’s instagram tänkte vi samt hemsidan.. Känns så himla kul att ha kommit igång ordentligt med det kontot 🙂 Nu börjar det trilla in massa fina kundbilder på GRYMMA sminkningar. Jag blir lika hänförd varje gång jag ser hur duktiga vissa kan vara.. WOW! Så det kändes roligt att få beta av ett gäng bilder så vi har, annars blir jag stressad och behöver fixa det hemma. Det blir alltid bättre i studio tycker jag! Men sen finns det en charm i att blanda lite, jag personligen tycker om när det inte är så superfixat och stylat. Det känns så.. Icke genuint..

Men tillbaka till fransarna, just nu har vi 3 stilar men mitt mål är att ha totalt 10 fransar. Sen även accessoarer och en lyxig box som man kan förvara sina fransar i. Jag personligen har ju ofta fransar på mig och jag vill gärna ha en fin hållbar box som jag kan ha i handväskan och förvara fransarna i om jag vill ta av mig dom, eller sätta på senare. Tex om man jobbat hela dagen och sen när man är klar vill snabbt vill fixa till sig till AWn eller eventet som är efter. Lite för oss som är på språng och gärna har med sig det mesta i väskan 😉

Det ultimata vårtecknet enligt mig är att man börjar se alla vita sneakers komma fram haha 🙂 Samtliga i gänget igår hade på sig det, jag, fotografen samt tjejerna bakom märket. Lite roligt.. Svarta byxor hade vi alla på oss också ser jag nu när jag tittar på bilden 😉 På bilden var vi på väg till ICA för att köpa lite rekvisita för att fota lite påsk-inspirerande bilder till en kampanj som ska upp om 2 veckor. Jag personligen tycker inte om påsken och det är fult med alla färger (hehe) men det är ju relevant. Sen är det ett roligt tillfälle att ha en liten tävling, gäller att ge tillbaka ju! Dom bilderna blev superbra! Sen åt jag upp rekvisitan innan jag åkte hem, haha sån gottegris jag är..

Sen blev det middag och fest för Emil som har släppt ny platta! Han bjöd oss till Art där vi fick dricka och äta gott. Maten på art äääär ju fantastisk, och jag älskar det stället. Dom serverade oss 4 rätter, fick dock bara ner 3 av dom för jag blev så mätt. Sen blev det lite vin och bubbel, men det blev ingen lång kväll för jag var helt slut. Har varit ganska trött hela veckan men det beror nog helt enkelt på att jag har haft mycket att göra om dagarna. Men jag föredrar det framför att ha lugna dagar så jag känner att jag vill gå ut och härja på kvällarna. Att jobba hårt och vara trött pga det tycker jag är en jättehärlig känsla.

Jag måste säga det att jag har alltid tyckt Emil är bra och jag har gillat hans låtar. Men det var först igår jag insåg WOW VAD BRA HAN ÄR! Han har superbra röst, grym på gitarr och är väldigt snäll och ödmjuk. Det är viktigt! Sen blev jag lite ledsen över att han inte är större än vad han är.. Men det kommer, det är en tidsfråga. Jag tror vi kommer få se honom i Mello nästa år, jag hoppas det iaf! Då kommer jag stå med stora skyltar och heja för glatta livet på honom.

Om ni undrar vart Andreas befann sig, så ser ni honom där i dom blinkade glasögonen haha.. Han var superpigg igårkväll medan jag var såååå trött och kände mig som en liten tant.. Men så kan det vara vissa kvällar! Det är OK. Men nu hörrni ska jag klä på mig och bege mig mot dagens fotografering för  mina träningskläder. Sen blir det helg, skönt.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (62)
 • Clara

  Det är fruktansvärt att det är så dyrt med vård av djur, trots försäkring. Samtidigt så FÅR man pengar för att skaffa barn. Som dessutom är det största miljöhotet.

 • Maria

  Ja det är dyrt att gå till veterinären med sitt djur, men sätt det i jämförelse med de kläder, väskor och andra ”lyxprylar” du klickar hem/köper, så kanske du ser på det lite annorlunda.

  Veterinärerna gör allt för att ge våra djur den bästa vården och alla läkemedel, löner till veterinär, djursjukvårdare, utrustning mm mm är inte gratis precis. Sen kan jag ändå tycka att man absolut bör kolla priser och referenser med fler än en veterinär innan man bestämmer sig vart man vill gå.

  Hoppas lilla Chloé blir helt bra i munnen nu ❤️

  • alexandra

   Fast det går inte att jämföra, för olika saker kostar olika mycket. Jag vet att en väska är dyrt, men det är jag beredd på. Men bara för en gucci kostar *** kr betyder det inte att jag är villig att betala hur mycket som helst för en behandling som borde vara halva priset på.. Det ska ändå vara rimligt lixom.

   • Eg

    Men hur vet du att det borde kosta hälften så mycket? Vi fick betala ca 7000 kr totalt när vår katt fick dra ut EN tand som gått sönder. Kanske din veterinärklinik är dyrare än en del andra, vad vet jag, men jag tycker inte att det verkar orimligt på något sätt. Allt kostar ju i form av lokaler, personal, utrustning, marknadsföring mm.

    Sen tycker jag att man absolut bör ha försäkring. Man vet aldrig vad som kan hända. Inte så kul om ens husdjur behöver en op som kostar 30 000 kr oförsäkrad.

    • Betta

     Vi betalade 4000 kronor för att dra ut 6 tänder på vår chihuahua hos vår lokala veterinär i Uppsala inklusive tandstensrens och narkos så jag tycker det låter hutlöst dyrt att betala 10.000! Att det finns sådana skillnader hos veterinärer visar bara att dem kan prissätta ungefär som dem själva vill och Anicura verkar vara en värsting….

   • Elin

    Aldrig kul att behöva punga ut så mycket men sätt det i lite perspektiv. Vad tar du själv för att göra en vanlig reklam/samarbete? Hur mycket utgifter har du när du gör dem och hur mycket utbildning har du behövt för det? Veterinärer har studielån för 5år, utgifter i form av narkos och utrustning och ett otroligt ansvar om något går fel. Läkarvård är dyrt både för människor och djur bara att vi i Sverige betalar mänsklig vård med skatt. I USA kan de ha skulder på flera miljoner för mänsklig läkarvård.

    • alexandra

     Men snälla man kan inte jämföra haha…. Om ett bolag anser jag tar för höga priser finns det över 100 bloggare i Sverige. Dessutom är det inte livshotande att inte ha råd med reklam hos en bloggare!

     • Elin

      Så veterinärer ska tjäna sämre för att dem gör något livsviktigt? Helt orimligt, dem som verkligen gör nytta i samhället är dem som förtjänar att tjäna pengar.

     • alexandra

      Nej det var inte det jag sa 🙂 Men du kan inte säga att jag ska sänka mina priser för någon annan gör något viktigare? Det är ju helt olika branscher.

 • Caloveline

  Fick höra härromdagen att vissa försäkringar inte försäkrar hundars tänder! Jätte märkligt, har ni inga privata vetrinärer runt om kring er ni kan åka till? Krya på dig Chloe! ❤️
  http://Www.caloveline.com

 • Emma

  Dyrt! Jag har betalat 2000kr för narkos på hund som är betydligt större än din vovve. 12 kg väger han och jag går inte till Anicura då de är riktigt dåliga i min stad.

 • Gabriella

  Jag betalade 7000 kr för min hund som behövde sövas och dra ut en tand på. Anicura verkar ha lite överpris, men ändå inte galet dyrt. Vi skulle betala samma sjuka summor (10 000 för att gå till läkaren på 5 minuter) för all sjukvård, som i USA, om det inte vore för att staten hjälper till.

 • Bella

  Hej! Leta upp någon privat veterinär med goda referenser istället. De brukar oftast ha bättre priser men ändå samma kompetens. Jag tycker mycket bättre om de mindre privata klinikerna. Kanske är det snäppet billigare strax utanför Stockholm innerstad också?

  Bella

 • Sandra

  Vår lilla kotte som är en chihuahua går vi till Ecedencia i spånga. Dom är jätte bra !! Sist fock kotte ta bort 4 tänder. Tandsten med laser och massa röntgenbilder och det blev 6 k. Sedan är en utav deras veterinärer som heter Frida super bra på att förklara och så.

 • Ann

  Jag brukar gå till dom, men har då aldrig betalat så mycket.. låter ju vansinnigt😳 På deras sida står det ju priser, är det något annat man ska göra extra eller nån tand som sitter hårt så måste man ju komma överens om pris och vad du går med på vad dom får göra innan själva behandlingen. Så här står det.

  Tandvård
  I vår tandsanering ingår; narkos, tandstensborttagning med ultraljud, extration av mycket lösa tänder, polering och individuell behandlingsplan.

  HUND max 20 kg
  Mild 2 000 kr
  Måttlig 2 420 kr
  Kraftig 2 840 kr

  Men du kanske gjorde nån annan slags behandling, det vet ju inte jag😝 Annars gå tillbaka och klaga😊

  • Ann

   Såg nu att dom har olika priser på olika kliniker, Stockholm verkar iallafall vara dyrare en där jag går😝😳 kanske värt att åka lite utanför Stockholm om man ska färga håret, gå till veterinär eller va det nu kan vara😊😝 bara ett tips, oftast billigare hyra på lokaler utanför kanske😊

  • alexandra

   Klagar online istället, brukar ge bättre effekt hos företag 😉 Gav ingen effekt alls när jag var där..

 • E

  Du är väl medveten om att en veterinär går 5 år (+ eventuell specialistutbildning) på högskola? Och djursjukskötare går 3 år.

  De är värda varenda krona i mina ögon. Att ha ett husdjur är ett val och ingen rättighet.

  • Jenny

   Du är medveten om hur ägarstrukturen ser ut bland våra veterinärstationer i Sverige? Och hur vansinnigt med pengar de tjänar? Och att det inte finns en enda möjlighet att som konsument ifrågasätta deras priser? Känns som du försöker jämföra med sjukvården och går inte. Det kan ni ju skriva amen på.

  • anonym

   Ja men att bli läkare tar flera år. Dom vet att vi gör allt för våra gullegrisar. Men under ett djurs liv får man någon gång räkna med att det blir lite dyrare. Att ha barn kostar nästan en miljon tills dom blivit vuxna.

 • Pia Widlund

  Sanslöst dyrt, men det är hon värd!!

 • Hanna

  Frågan är väl vad har du matat hunden med som har såna brister att hon inte kan behålla sina tänder. Mata henne med lättkokt kycklingfärs, i det här stadiet, sluta med ’hundmaten’ ’detbilligasteoch näringsfattigasyevikansäljaunderstämpelnhundmat’!

  • Isa

   Nu kan jag bara svara för mina hundar men hur bra foder jag än gav och även om tänderna borstades dagligen fick en av dem dra ut 10-15 tänder, den andre hade nog bara 7 tänder kvar i slutet. För vissa raser/hundar kvittar det nästan vad vi ägare gör för deras tandhälsa.

   Vi besöker dock Evidensia. Brukar räkna med 1000:- per tand plus narkos. Kan tycka 10000:- för fåtal tänder är lite väl högt

   //van veterinärbesökare som önskar klippkort

  • alexandra

   Hon har det bästa fodret efter hennes förutsättningar. Dock har ju denna ras problem med tänder, oavsett hur försiktig man är. Supertrist men så är det precis som vissa raser har mer problem med magen trots god kost.

 • :)

  Gå inte till dom stora kedjorna. Drog ut tre tänder på min lilla spets och fick betala ca 3000kr allt som allt. Går till en mindre veterinärklink, dock inte i stockholm.
  Kolla på nätet för oftast skriver dom ut ungefär vad det kostar att fixa tänderna. 10lax är helt sinnessjukt.

 • Emma

  Det är tyvärr sinnesjukt dyrt att gå till veterinären, och speciellt att dra ut tänder verkar det som. Min vän fick betala 16 tusen!!! efter ett veterinärbesök. Då hade dem också dragit ut mycket mer tänder än vad dem hade kommit överrens om, utan att fråga henne om det är okej.

  • alexandra

   Det är inte ok, då borde dom ringa upp och kolla! Det står ju även i papperna att dom ej lämnar ut djuret om man inte betalar. Sjukt!

 • Victoria

  Var själv idag med min hund på en provat klinik på Karlaplan, drog 4 tänder. Totalt kostnad var 3000, narkosen kostade 2000 med borttagning av tandsten.

 • Emma

  Nu har inte jag koll på just Anicura men är fd veterinärstudent tills jag skolade om mig. Det är ganska vanligt att större kliniker har högre priser pga högre kompetens och forskning mm. Beroende på vad problemet är så kan man istället överväga mindre kliniker som är billigare. Det behöver inte betyda att de är sämre men kan inte alltid ge all vård då de ofta har allmänna veterinärer istället för specialister.

 • Anna

  Det är ett otroligt kompetensyrke att vara veterinär, lika lång utbildning som läkare. Du klagar aldrig när du går och gör dina fillers och botox. Ledsamt att du tycker dina behandlingar ska kunna kosta men inte hundens. Kanske inte borde ha hund om du inte är beredd att betala för kostnaden.

 • Maria

  Hej! Jag förstår att du tycker att veterinärkostnaden är fruktansvärt dyr, och jag som veterinär tom skäms ibland för att meddela priset. Tyvärr är det inte vi som bestämmer priserna och går du till ett större företag med högre kompetens är priserna betydligt dyrare. Tänder är också något som oftast försäkringsbolagen inte täcker så det är väldigt viktigt att hålla noga koll på tänderna och borsta dem var dag. Men ett tips, skit inte i försäkringen för om hon någon dag behöver bli inlagd för observation på ett djursjukhus så går kostnaderna lätt upp på 15 000 kr på bara ett dygn. Vi veterinärer gör vårt allra bästa och jag är ledsen att du upplevde en taskig attityd, det är förstås oacceptabelt!

 • Otto

  Lät faktiskt inte så dyrt för att dra ut några tänder. När min hund var hos veterinären sist för att kolla/ta tandsten så gick det besöket på 3500kr och då drogs det inga tänder.

 • Amanda

  Det ÄR dyrt med tandvård för hundar. Tyvärr så ingår ju inte det heller i de allra flesta försäkringar. Jag har också lämnat in min hund för munsanering där de fick dra 3 tänder. Fick betala runt 7000 kr (Luleå). Det enda man kan göra är att hålla regelbunden koll samt borsta tänderna på dem varje dag för att slippa dessa utgifter när hunden blir äldre 🙂 Så man får nog helt enkelt skylla sig själv som inte varit mer noggrann med munnen och bara betala för det! Talat ur egen erfarenhet 🙂

 • Kajsa

  Hel alexandra, här kommer en liten hälsning från en tant som läser din blogg ibland. Det är väldigt många ”experter” som skriver i ditt kommentarsfält ser jag och jag hoppas att du kan le lite åt de stackars små liven som inte har något bättre för sig än att trycka ned sina systrar.

  Jag vill istället fokusera på hur fint det är att du och Cloé har varandra, hur underbart måste det inte vara att ha en sån liten goding att pussa på? Som en liten bebis. Skulle själv vilja ha en sån liten en, tack för att du inspirerat mig!

  Vilken fin topp du har också, den svarta singoalla(?)-liknande, vart har du köpt den?

  Kram / 30-plussaren

 • Johanna

  För min chihuahua gick de första GGN på 3800 och andra GGN på 4700 …. Och jag har ingen försäkring. Förstår inte hur de kunde bli så dyrt för dig…. Min veterinär sa förövrigt att de är väldigt vanligt för chihuahua att ha de såhär i munnen

 • Louise Hermès

  Jag har en chihuahua och jag tycker också att dom har sinnessjuka priser hos AniCura.. sen har dom aldrig trevlig personal heller.. Aldrig stött på trevlig personal där faktiskt. 🙁

  • alexandra

   Nej dom är inte överdrivet trevliga, en tjej i receptionen är sjukt obehaglig att göra med. Tänkte verkligen på det båda gångerna jag var där. Trist!

 • Marie

  Gå till Järfälla Djurklinik! I jakobsberg dem är bra och har otroligt bra priser om man jämför med ex evidensia och de stora kedjorna

 • Katarina

  Woow, vad snygg du är! Looken under middagen – pangbrud säger jag bara!!

 • Emilia

  Jag vill bara säga att jag jobbar på en veterinärklinik och det är inte en jättekonstig eller ovanliga summa egentligen. Narkosen kostar ofta i tid och inte i storlek på hunden. Tandoperationer kan bli väldigt omfattande och narkostiden blir ofta väldigt lång. Detta beror på att tänderna som är dåliga kan vara komplicerade att dra ut. Sedan tillkommer ju röntgen och tandstensborttagning måste alltid göras innan åtgärd. Andra ställen kanske är billigare, men kompetensen kan då också vara sämre. Viktigast såklart att välja där man vet att ens djur har det tryggt, sedan efter slutsumman 🙂 Hoppas att Chloé mår bättre nu när hon är fin i munnen!

 • Caddi

  Tänder går ju tyvärr inte på försäkringen. Men dom större klinikerna som Anicura och Evedensia är dyrare, 10.000kr är vad det brukar kosta för det du skriver om. Har aldrig kommit under 8000kr för narkos, tandsten och borttagning av 2-3 tänder och då går jag till en privat klinik. Finns en veterinär vid Karlaplan som är privat och relativt billig men henne bör man undvika då hon är extremt virrig……

 • Carina Johansson

  Vi går hos en privat veterinär som drog ut åtta tänder på vår chihuahua under narkos och jag fick t o m vara med och kolla under tiden. Det gick inte på mer än 2000. Eco-vet i Järna. Gå inte till stora kliniker. Gå till ensamma veterinärer istället.

 • sofie

  ja visst är det dyrt men tandvård för människor kostar också flera tusen. Om man väljer att åka nånstans där det är billigare ska man va noga och kolla vad man får för den billigare pengen.. Ofta dras det in på nåt om det är billigt. Skulle gissa att du på Anicura fick en säker narkos i toppklass med modern utrustning av kvalificerad personal. Intuberad i narkos och ej bara lugnande. Säkert också röntgenbilder för att se tandrötter osv… (nej jag jobbar ej på anicura men förstår varför det är dyrt..).. 😊

 • Lola

  Anicura är bra om man har ”allvarliga” problem med sin hund. Tex hjärtproblem, neurologiska bekymmer etc. de har specialistutbildade veterinärer o utrustning som många mindre kliniker saknar. Söker du för ett bekymmer på en mindre klinik som tex kräver utredning av neurolog, då kommer de remittera dig till en större klinik, tex Anicura. Och då måste du betala för båda besöken.

  Sen tycker jag det är viktigt att försäkra hunden. Visst, det kostar mkt, men en av mina hundar som jag köpte som valp blev sjuk vid 4 månader o det krävdes en operation som kostade ca 30 000kr. Försäkringsbolaget betalade allt utom självrisken. Slutade ändå med att hunden tvingades avlivas vid 9 månader, och då fick vi ut livförsäkringen på 12 000kr. Detta gjorde att vi hade möjlighet att köpa en ny hund. Visst, är man ”rik” kan man chansa o spara pengar själv, men han man en normal inkomst är försäkringen ett måste. En operation kan ju kosta upp mot 60 000kr.

 • Amanda

  Vi fick betala över 8000kr för olika besök innan veterinären ens brydde sig om att ens kolla våran katts tänder sedan fick vi betala runt 9000kr för att dra ut 2 tänder på henne och vi bor inte ens i någon storstad.

 • Jessica

  Min hund som blev helt plötsligt jätte sjuk så på djursjukhuset vi åkte in me honom första gången tog dom närmare 40 tusen för att vi kom in under jour, prover och röntgen bilder å var där nån timme, visa sig dock att vi blev tvungna att fara till ett annat djursjukhus som hade en blodbank vilket inte de första hade, på de andra djursjukhuset betalade vi 50 tusen för att han var inlagd 4 dagar, operation,blodtransfusion, röntgenbilder, prover.. Säger rätt mycket om att vissa veterinärer/djursjukhus tar sjuka överpriser..

 • Ina

  Bra att de gick bra med henne. Men de ÄR så när man skaffar djur, något alllllla borde förstå innan man gör det. Vet många som avlivar pga pengabrist när de kniper (idioter.) Jag själv la ut 38 tusen i somras på min vovve och sen fick jag tillbaka ca 25 tusen flera veckor senare av försäkringsbolaget. Man Måste ha en buffert för sin älskling när livet händer.

 • Ewa M

  Alltså det är alltid bajsdyrt att gå till veterinären men jag trodde de var mer eller mindre skyldiga att upplysa om kostnader i förväg? När min Trollis hade (klättrat på grejer och krashat ett gäng blomkrukor) skurit av sig hälsenan blev det många besök med gipsning, omgipsning, mm. Utan försäkring hade det landat på nästan 30000, nu blev det ”bara” 7000. Men innan vi satte igång behandling fick jag se och skriva på ett papper med uträkning om vad de beräknade att allt skulle kosta, för att alla var överens om vad som gällde. Fick även skriva på ett nytt efter halva tiden då vi ändrade lite i behandlingsplanen. Det känns ju fett oseriöst att bara ”nu blev det såhär dyrt – surprise haha”, typ som en skum bilreparatör som lägger på lite extra som man inte bett om för att få casha in mer…

  Sjukt tråkigt! Hur som helst, hoppas hon mår bättre snart <3

 • Mari

  Jag är tacksam att jag bor i Göteborg och har nära till Blå Stjärnans djursjukhus, Blå stjärnan ägs av en stiftelse och all vinst går tillbaka till verksamheten i form av utbildning och forskning. Evidencia och Anicura drivs av riskkapitalbolag där vinsten såklart går till ägarna.

  En annan aspekt på val av veterinär är kompetens! Ska en hund sövas ska det göras av anestesipersonal dvs personal som är experter på området och bara jobbar med det. Om du går till en mindre klinik där samma sköterska gör lite allt möjligt och bara söver några gånger per dag/vecka har denna personal inte samma rutin och det kan gå väldigt illa särskilt med små hundar. Vaccinera gärna hos mindre veterinärer men låt aldrig någon mindre klinik söva ditt djur.

 • Isabella

  Håller med om anicura är svindyra!
  Var där idag då min hund har mått lite dåligt på sistone.
  2 rör blod och blodtrycks togs blev 6000kr :O Jag blev helt chockad hur det kunde kosta så mycket.

  Visst jag har betalat ännu mer då har det också varit en väldig stor operation också. Men 2 rör blod och blodtryck? Asså för mycket.

 • Johanna Andersson

  Jo tack vår misse fick ligga inne två dygn med lite dropp pga salmonella. Dem gjorde ultraljud och tog prover. Det landade på 24 000. Som tur täckte försäkringen en del.

 • Anna

  Tyvärr kostar det så här mycket i Stockholm iaf. Ca 1000kr per utdragen tand + röntgen, narkos, besöksavgift, material, mediciner. Det är värt att ringa runt till olika veterinärer och be att få prisoffert.
  Funderar starkt på att flyga upp till Östersund nästa gång. Där kostar det hälften så mycket inklusive flygbiljett…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *