Oj vilken lång dag det blev med fotograferingen. Vi startade att fota vid 11-tiden och blev klara vid 5 på eftermiddagen. Vi körde 2 olika hotells som både hade massa fina locations, är verkligen så nöjd och glad över dagen och jag tror bilderna kommer bli grymma! 🙂 Första bilderna körde vi på ett väldigt ljust ställe. Blev väldigt vitt och feminint med romantisk feeling, passade utmärkt till den designen. Efter det körde vi lite tuffare stil inne på ett gym. Där inne var det svart och lila vilket funkade perfekt till det svarta settet jag har designat med lila blommor. Och den sista location var helt magisk, beiga toner med solljus från stora fönster. EXAKT det jag önskade mig från första början, så himla roligt. Jag längtar tills bilderna är klara så ni får se dom, tror verkligen dom kommer leverera. Det är så himla viktigt med bra bilder, det är ofta en deal breaker. Man säljer ju en idé och en dröm med hjälp av bilder. Det räcker inte med en fin design bara.

Tyvärr tog jag inga bilder vid det sista stoppet med min kamera för den lyckades jag lämna kvar på första hotellet haha.. Men som tur var hann jag ringa och be personalen lägga undan den innan någon hann ta den. Så dom var snälla och la den i receptionen så jag kunde hämta upp den igen när jag var klar med allt. Tänk vilken tur, hade haft sån ångest annars. Först att det är segt med att bli av med en ny kamera, men sen också allt material som är på den 🙁

Aja men nu är jag hemma igen och ligger halvt utslagen i soffan, Chloé också som fick vara med mig under hela långa dagen. Hon äter ju smärtstillande efter ingreppet igår så jag ville ha med henne så jag kunde hålla lite utkik på henne. Hon är nämligen allergisk mot dom förra tabletterna hon fick senast hon opererades, hon började kräkas och när dom börjar göra så måste man sluta omedelbart med medicinen.  Men dessa verkar funka bra på henne, hon visar dessutom inga tecken på att hon ska ha ont eller något så det känns väldigt bra.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *