Inlägget är i samarbete med hårkontroll

Supermånga har hört av sig efter att dom har sett allt mitt bebis-hår i min vlogg från i söndags.. Jag satt i bilen och klagade över mitt bebishår som inte ville ligga på plats, och det är ju pga att jag har börjat äta hårpiller för att få håret att växa och bli tjockare. Så det är ju ett riktigt lyxproblem 😉 Men hur som helst, efter att jag nämnde det i videon så började flera höra av sig om vilka piller det är jag käkar och det är ju hårkontroll boost! 🙂 Har tidigare gått ut med att jag är ambassadör för dom och nu när jag är det så äter jag 2 tabletter varje morgon. Jag trodde inte det skulle bli sånt synligt resultat men det har det verkligen blivit! 🙂 Känns oerhört kul att få samarbete med en produkt som verkligen gör skillnad.

Jag använder också deras hårinpackning regelbundet för att få håret extra fint.. Samt deras shinespray som lämnar håret glansigt och fint. Jag kör gärna all in och ger produkterna en ärlig chans, för slarvar man är det klart att det inte blir ett lika bra resultat. Jag har verkligen varit noga med att få i min tabletterna varje morgon just för jag vill ge det en ärlig chans och inte bara ge upp för jag inte ser resultat på en gång.. Men i detta fall fick jag ju faktiskt längre fransar efter bara 2 veckor, och jag lovar hörrni.. Detta säger jag inte för det är ett samarbete, hårkontroll har inte bett mig att nämna mina fransar ens!

Få in det som rutin varje morgon – 2 tabletter och du gör håret och naglarna en tjänst!

Grym inpackning för oss med torrt hår!

Alla hårkontrolls produkter hittar ni bland annat här: https://www.apotekhjartat.se/soksida/?query=hårkontroll

TITTA LIXOM!! Detta efter bara 2 månader, sjukt!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *