Vill, känner, borde..

Tänker: På vad jag ska träna idag.. Längtar till gymmet!

Känner: Ångest över att jag fyller år denna månad tycker INTE om att bli äldre.. Även om jag känner att jag på riktigt tycker om mig själv mer och mer ju äldre jag blir. Jag vill dessutom aldrig behöva vara 18 år igen.. För en del av mig är lite irriterad över att jag blev vuxen så sent, jag var ju så sjukt omogen upp till jag var 22-23 år.. Men sen säger en annan del av mig att det kanske var bra. Att jag fick leva rövare i så många år som jag ville.. Ja det är många blandande känslor kring att bli äldre..

Vill: Väldigt mycket, men en sak är den här toppen nedanför. Funderar på att köpa den innan Paris..

Ska: Fixa naglarna senare. Gick till världens sämsta ställe senast och mina naglar bara går av hela tiden. Imorgon ska vi fota och filma och händerna kommer synas så vill gärna ha dom snygga och se representabel ut .

Borde: Klippa klart dagens video och ringa psykologen. Men videon håller jag på med just nu så den är snart klar. Jag borde också betala parkeringsboten jag fick igår så jag inte glömmer den.. Jag borde också börja skriva på en pitch som jag ska skicka till en ny kund. Men det är en stor kund, stort bolag så jag villl att den ska bli riktigt bra! Så jag har inte börjat med den än fast jag helst hade velat vara klar med den nu..

Måste: Handla mat, nu typ! Börjar eka tomt i kylskåpet och i magen hehe.. Nej men det fanns bara pasta i kylskåpet typ och det är ingenting jag tycker om att äta när jag ska träna. Magen och kroppen känns så tung av det.

Hoppas: Inser att det endast är jobbsaker haha.. Men det blir väl så när man är involverad mer. Förut hade jag nästan ingen koll alls på hur kunder kontaktades. Men det jag hoppas är att allting faller på plats som jag har inplanerat med olika kunder så jag kan vara nöjd och glad men det och därför kunna fokusera på annat så inte allting handlar om jobb hela tiden 🙂

Längtar: Till jag och Andreas åker till Paris!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (17)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *