Hej på er! Gud vad dagen har gott fort, lite läskigt.. Från att ha en väldigt lugn dag som jag hade planerat att spendera på inköp till en video, filma, redigera och bara ta det lugnt.. Till att jag var på stan typ hela förmiddagen, fick göra inköpen i sista sekund innan butiken stängde och kom hem jättesent!! Dessutom fick min plånbok en ordentlig omgång haha, förutom dom planerade inköpen blev det nämligen ett spontanköp inne på Chanel. Köpte ett par nya örhängen (så snygga) som jag bara kände att jag förtjänade. Var lite ledsen så behövde muntra upp mig själv. Det funkade – tills jag fick syn på en fet parkeringsbot på min bil.. När jag parkerade var jag mitt uppe i en het diskussion på telefonen och kunde inte riktigt koncentrera mig.. Det är ju såklart helt klart mitt egna fel, borde ha tagit några djupa andetag, lagt på luren och sedan parkerat. Men riiiiktigt så funkar ju inte jag 😉

Men förutom chanel blev det ju även en lunch på Creme med Viktor. Blev en sallad för mig med massa svartkål och granatäpple, så himla gott! Kom på att jag hade glömt att äta frukost när jag kom dit så maten smakade extra bra. Brukar ju vara så när man är riktigt hungrig 😉 Sen efter lunchen blev det en liten promenad och ja.. Shopping! Viktor ville lämna in sina nya gucciskor på omklackning och jag köpte ju örhängen. Vi testade även lite glasögon men jag kom fram till att jag inte alls passade i det. Solglasögonen funkar ju, men inte med genomskinligt glas. Så vi får hoppas att jag inte får några synproblem i framtiden hehe… Men det kändes som en riktigt bra dag för både fönstershopping och riktig shopping.. Solen sken, människor verkar glada och pigga.. Sånt smittar ju av sig! Det som fattades var väl ett glas bubbel, men det kan jag nog ordna ikväll på eventet som vi ska gå på.

Men nu får jag göra om i schemat lite.. Jag hinner INTE spela in video och ännu mindre redigera den idag. Det är bara att acceptera. Jag hinner tyvärr inte heller gymma som jag hade önskat, så istället hoppar jag in i duschen och tvättar håret och gör mig iordning för ikväll i lugn och ro. Det som var planerat för idag får jag göra imorgon istället får bara se till att stiga upp lite tidigare så jag har fler timmar på dygnet hehe.. För känner jag mig själv kommer jag bara bli irriterad och superstressad om jag försöker klämma in allting nu, så det är bättre att vara realistisk. Ibland är jag bättre på det än andra dagar..

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *