Event med Huawei

Sådär då är vi hemma från envetet igen som hölls av Huawei och Elle Sverige. Deras senaste telefon HUAWEI P30 Pro var kvällens samtalsämnet och vi fick leka lite med den på plats. Kameran ska visst vara helt fantastisk och ha upp till 50 gånger optiskt zoom! Det låter ju verkligen häftigt. Det betyder alltså att man kan stå på Södermalm och fota riksarkivet på detaljnivå därifrån.. Nu orkade jag inte ta mig hela vägen till söder för att testa det, men av det vi fick se på plats verkar kameran absolut väldigt bra 😉 Det blev dock inget långvarigt för min del, jag var så himla trött och hade svårt att koncentrera mig. Sen fick jag så himla ont i fötterna av klackarna som jag hade på mig 🙁 Men det var kul att komma dit och hälsa på lite folk såklart!

Jag har verkligen noll inspiration så kommer stänga ner datorn idag. Det där samtalet jag hade idag tog på krafterna och påverkade mig mer än vad jag var beredd på. Så god natt fina ni, imorgon är en ny dag som tur är 🙂

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *