Sommartid..

Inlägget innehåller adlinks

God morgon! Wow tänk att det nu är sommartid igen, så himla skönt 🙂 Men jag är en av dom som tycker vi kan skippa vintertid- sommartid. Det är bara onödigt och rörigt. Även om det sker varje halvår så lyckas nästan alla bli lite förvirrade av tidsförändringen. Ska jag sova en timme längre eller får jag sova mindre? Ställs klockorna om automatiskt? Varför ställs inte min iPhone om?! Vad är din klocka?? Visst låter det bekant? 😉 Men oavsett, skönt är det att veta att sommaren inte är långt ifrån nu. Och nästa helg är det Paris med mitt hjärta, är så peppad på det. En paris-resa känns ju väldigt vårigt om något? Nu får vi hoppas att vi har tur med vädret bara, hade varit så typiskt om vi fick regn där och det är fint väder hemma i Stockholm hehe..

Men nu är planen följande. Jag ska äta upp min frukost som består av kaffe och ägg och sedan ska jag iväg och träna, följt av ett tennispass med Malin på Östermalms IP som vanligt 🙂 Så himla kul! Känner mig verkligen peppad att köra igång nu för heeeela helgen har bestått av fika, fika, fika.. Det blir ju oftast så när man hälsar på släktingar och äldre människor. Jag mådde nästan illa tillslut av allt sött bröd, men ändå stoppade jag i mig det i brist på annat haha.. Sen blev det även 2 eller 3 stop på MAX när vi åkte bil för vi hann inte stanna till och äta ”riktig mat”.. Det är kan ju vara väldigt gott med snabbmat någon gång sådär men inte flera gånger under en helg och ännu mindre gott när man äter det flera gånger på en dag.. Usch..

Jag har lagt till liknande plagg och accessoarer till denna outfit om ni tycker det är skoj? 🙂 Det är inte alltid jag hittar länk till plaggen jag har på mig då jag ibland har köpt grejerna i butik (som mina glasögon) eller skorna som är slutsålda..

Solglasögon 1: LÄNK // Solglasögon 2: LÄNK // Solglasögon 3: LÄNK //

Kappa 1 – LÄNK // Kappa 2 – LÄNK // Kappa 3 – LÄNK // KAppa 4 – LÄNK //

Tröja 1: LÄNK // Tröja 2: LÄNK // Tröja 3: LÄNK //

Bilder tagna av Malin Göransson

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *