HEJ! Nu är vi tillbaka i Stockholm igen. Blev en liten paus från bloggen igår så jag kunde spendera kvalitetstid med både Andreas och hans mormor. Jag som nästan aldrig tar helt ledig kände att gårdagen var en bra dag för mig att pausa lite. Som sagt var vi i Strömsund där Andreas mormor bor och sov över där hos henne. Det tog ju hela 8 timmar dit med bil (och sedan 8 timmar hem igen) så hela fredagen försvann på att åka, och även söndagen.. Men jag utnyttjade hemresan med att klippa helgvloggen så den skulle kunna komma upp i god tid – för nu ligger den redan uppe! 🙂 Videon blev faktiskt väldigt rolig tycker jag, men det kan bero på att jag hade time of my life på Dollarstore (medan mormor sov middag på lördagen) haha! Jag blev ju helt jäkla galen.. Herregud alltså! Kolla på videon så förstår ni vad jag menar..

Men det var jättetrevligt att få träffa Andreas mormor, och även hans morfar hann vi med en snabbis. Alltså hans mormor är så fruktansvärt rolig, kolla bara videon så får ni se själva. Hon säger så knäppa saker så man brister ju ut i skratt hela tiden! Att hon inte är en kändis-mormor är ju galet. Men hon kanske blir det efter dagens vlogg 😉 Kanske det är någon tv kanal som snappar upp henne och tänker ”WOW vi måste ge henne en egen serie tillsammans med Andreas och Alexandra”. Nej men om vi ska vara lite seriösa för ett tag så är ju Andreas verkligen en riktigt familjeman och familjen betyder verkligen allt för honom ♥ Det är så oerhört fint att se och jag blir mer och mer kär i honom för varje gång jag ser hur han är med familjen. Jag vet att jag skryter mycket om honom men jag kan inte hjälpa det.. Så det var fantastiskt att få följa med upp och träffa hans fina mormor.

På vägen hem stannade vi till i Bollnäs för att hämta upp min ring som jag glömde där senast, åh glad jag är att ha den på mitt finger igen. Inte för det är en förlovningsring eller något men den betyder mycket för mig, det var det första smycken han gav mig! Efter ett snabbt besök där åkte vi snabbt som attan hem till Stockholm för att städa bilen, och nu ska Andreas sälja den. Men vi fick ju verkligen en sista ordentlig tur i den, 16 timmar + under en helg är inte dåligt det 😉

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *