Innehåller reklam för lashes by Alexandra Nilsson

Då är det fredag då! Hemma hos hos arbetas det för fullt, Andreas förbereder en grej för en stor kund och jag gör klart alla mina samarbeten så jag slipper tänka på det när vi är med Andreas mormor i Strömsund. Men nu är jag klar och det känns skönt. Det som fattas är att jag ska springa och hämta ett paket innan vi drar så det inte hinner åka tillbaka under helgen.. Andreas får sedan jobba vidare i bilen, så jag kommer köra den första biten. Vet inte om jag sa det men det är ju typ 6 timmar dit, så det blir en lååååång resa.. Men det är viktigt att prioritera familjen, man vet aldrig när chansen är förbi. Det är som med min morfar som gick bort för 2 år sen nu. Jag hade tänkt att hälsa på honom flera gånger, men det blev aldrig av för jag hade alltid ”viktigare” saker för mig. Och sen plötsligt en dag var han bara borta! Det får än verkligen att tänka till och inse hur kort livet kan vara.. Nej så jag är verkligen glad att vi åker.

Fick några bilder skickade till mig från ett event som var i veckan.. Såhär kommer ju verkligen inte helgen se ut, snarare tvärt om 😉 Men visst är det härligt med kontraster? Det är ju det som gör livet så roligt och spännande. För som jag har förstått det är Strömsund väldigt litet, ännu mindre än Bollnäs! Men jag kan faktiskt tycka det är riktigt mysigt, speciellt under en kortare period. För då kan man verkligen passa på att njuta av lugnet. Flera har ju frågat om vi någon gång skulle kunna tänka oss att flytta till Bollnäs pga att Andreas är därifrån men vi båda är för rastlösa för det så det kommer inte hända. Han flyttade ju hit för han tyckte Bollnäs var för litet. Men som sagt, att vara där en kortare period är underbart men vi båda behöver lite fart och fläkt för att må bra.

Nej men nu sneglar Andreas på mig och jag förstår att det är dags att åka haha, hörs från bilen sen!

alexandra nilsson styling hår

Min head of styling som stylar mig varje morgon.. Nej då, jag stylar gärna mitt egna hår i vanliga fall men det är skoj att få håret lockat av ett proffs! Tycker lockar är det svåraste.

alexandra nilsson styling hår

Var så glad över att slippa locka håret själv den kvällen haha!

alexandra nilsson smink

Jag har på mig mina fransar ”LOLA” – ni hittar dom HÄR

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *