Usch för kött!

Började med att träffa upp Viktor på Sturehof för lite middag och vin. Jag blev jättesen för taxichauffören som hämtade upp mig en halvtimme innan jag skulle vara i stan körde som en 90 åring.. Det kändes som att han försökte åka fel med flit. Sa till och med till mannen ”det är fast pris, du kommer inte tjäna mer på att köra fel” och det är ingenting jag hade sagt om det inte var löjligt hur fel han körde.. Jag brukar vara väldigt snäll och förstående, men igår så gick det bara inte. Så hoppade ut sur som ett bi och kände mig dum som var så sen. Men Viktor för förberedd och hade lurat mig lite, han hade bokat bordet kvart över 5 istället för halv 5 som han sa till mig haha! 😉 Han är inte dum han, och han har varit med förr.. Men vi hade det jättemysigt och det känns extra kul att få gå ut och äta gott nu när våren börjar komma. Blir en helt annat stämning på stan och det känns som att dom flesta är så mycket piggare och gladare.

Jag gjorde dock ett ganska klumpigt val med kläderna.. Under min halv genomskinliga topp tog jag på mig en väldigt söt fin BH som sitter superbra när jag står upp haha.. Men såfort jag sitter ner åker den åt sidan och bröstvårtorna ville komma fram och säga hej till alla som tittade på mig. Superkonstigt, för som sagt när jag står upp satt den jättebra. När jag stod hemma och testa plagg så stod jag ju givetvis upp framför spegeln. Nej men då har jag fått lära mig det, att den BHn funkar inte. Spelar ingen roll hur fin och lyxig den känns, den måste faktiskt göra sitt jobb även med mig i sittandes läge.. Men man kan inte vara på topp varje dag, kände faktiskt att allting blev fel. Håret vart för puffigt, valde fel skor, ena nageln gick av igen fast jag lagade den förra veckan bara.. Men ja, så är det vissa dagar bara!

Blev friterad halloumi för min del med nötter, äpple, jordärtskockspure och massa annat gott.. Den rekommenderar jag verkligen. Men jag hade nog faktiskt velat ha den utan friteringen, halloumi är ju så god som den är. Grillad hade funkat bättre, och bidragit till en lättare känsla. Jag tycker verkligen det är så himla gott med vegetarisk mat, godare än kött. Ibland kan jag välja fisk men att ta en stor köttbit skulle inte falla mig i! Blir nästan illamående när jag ser en blodig köttbit på tallriken nu för tiden.. Häftigt hur snabbt man ändrar sig, från att ha ätit kött hela livet till att inte tycka om det alls nästan. Min kropp mår dessutom inte bra av rött kött, jag får jätteont i magen och behöver spendera ganska mycket tid på toaletten.. Sorry för för mycket information men så är det verkligen.

Sen åkte vi till filmhuset där det var premiär av den nya netflix serien Störst av allt som Petré event höll i. Började med mingel och fotografering, sen fick samtliga gäster gå in i salongen för att se dom första 2 avsnitten. Jag som fortfarande ser mig själv som nyfrälst serienörd var supertaggad, för bara 2 år sen hade jag nog inte tyckt det var lika kul men nu vill jag ju hitta nya serier hela tiden! Avsnitten var verkligen jättebra och jag ser fram emot att följa resten. Ska få Andreas att titta ikapp mig så kan vi följa resten tillsammans. Det är en svensk serie som handlar om kärlek och mord. Tänk er skam möter en klassisk danska kriminalserie. Förstår ni hur jag tänker?

Efter blev det ett kort besök på efterfesten men jag var lite trött så jag åkte hem till Andeas igen. Han följde inte med för han hade varit på jobb under dagen i Finland. Jag har ju varit lite nere på senaste så för mig är det extra viktigt att få tid med Andreas som är både min sambo men också en hjälpande hand. Han är den som lyssnar, bollar idéer och hjälper mig när jag inte mår bra.. Visst det kanske är en självklarhet hos en partner, men han gör det till 110 % hela tiden. Han är en riktig klippa ♥ Jag är så tacksam över att ha honom i mitt liv, speciellt nu när jag inte mår så bra. Nyper mig nästan i armen för att göra mig själv säker på att det inte är en dröm..

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (10)
 • johanna

  Tyckte håret blev superbra, men trist när man har en dag där sak efter sak går fel!

 • Isabelle

  Jobbigt när man inte är helt bekväm me kläder lr utseende, men jag tyckte faktiskt att du va lite xtra fiin tom 🙂

  Jättebra att du klarar att äta vegetariskt så bra, jag älskar kött alldeles för mkt åh skulle inte fixa d alls! Kan däremot byta ut köttfärs mot vegetarisk färs för d är typ ingen skillnad men halloumi istället för tex en kotlett går fetbort asså!

  Va härligt d låter me Andreas 😊 glad för din skull 🙂 jag tkr oxå att d är en självklarhet hos en partner åh min pojkvän är likadan! Känns som d borde va svårt annars, om man inte känner 110% stöd?

  Kramar

 • D i a n a

  Jag verkligen önskar att jag kunde sluta med kött helt, men äter fortfarande kyckling och lax. Ibland, en gång på miljonen röttkött också. Nä iof så använder jag köttfärs men jag vill dra ner på även det. Jag håller med om känslan att må illa vid blod eller rött på kött. Fy.
  Men det är en process man måste vara villig att ta i och ha tid att utforska nytt. Med barn och allt känner inte jag att jag hinner med, två jobb, träningar, aktiviteter, barn, hus och allt vad det är.

  Jättefin blus och bh, jobbigt dock att känna sig obekväm.
  Men fin var du. 🙂
  hahaha smart av han, jag gör likadant med såna som alltid kommer försent. Säger en tid men det är inte fören senare. 😀

 • Rena

  You look lovely with this blouse.
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Steffi

  Hur kunde allting bli fel när allt blev så rätt? Du är sagolikt vacker! Vilka kläder eller smink du än bär, så ser du alltid vacker, snygg, elegant och söt ut på samma gång. Du är världens drömtjej!!

 • Mellie

  Vart är fina blusen ifrån?😍

 • Elsa

  Var är fina hårspännet ifrån? Skulle bli så glad för svar 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *