Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (10)
 • Stephanie

  ALEXANDRA.
  Du är fantastiskt vacker.

 • Maria

  Alexandra
  Såklart!
  Men Andreas kommer in som stark tvåa, och en rolig sådan! Haha vad jag garvade, ni såg ut att ha kul!

 • D i a n a

  Alltså man vill ju säga Andreas för att han är så bäst som ställer upp på det här och har humor. Men i ärlighetensnamn så är det ju självklart fina Alexandra, vackra och ståtliga som jag tycker är såå fin, inside and out. Otroligt fina klänningar.

  Ni får varsin röst från min sida. 😀

 • Jag

  Andreas får min röst! 🤣 💪🏼

 • granny

  Jag älskar såna sporter.

 • Alexandra

  Andreas ✨💪🏼

 • Petra

  Åh du är så vacker, herregud! Och videon var hur charmig som helst, tycker Andreas gjorde bra ifrån sig! 😉

  Lite ”fånigt” kanske, men jag hoppas bara inte att någon transvestit/transsexuell tar illa vid sig, och känner att ni gör narr av män i kvinnokläder, jag förstår ju givetvis att videon inte har syftet, men tanken slog mig att det kanske kan vara känsligt för vissa människor som kanske redan känner sig osäkra på grund av att deras personlighet bryter mot normen.

  Ville bara inflika denna lilla tanke, men ändå säga att jag tycker ni är så varma och härliga båda två! Älskar när ni gör videos ihop!

  Ett förslag som jag sett andra göra på Youtube som jag gärna hade sett er göra, låt Andreas gissa priset på dina märkesväskor!!! Det blir kanske ännu roligare om du blandar dem med ”vanliga icke-lyxväskor”, så får man se om han ser skillnaden! 😂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *