Kickboxning!

Igårkväll testade jag på något riktigt skoj, tillnamns med Issa 🙂 Jag signade upp oss på ett kickboxnings pass på Wörkout. Det var verkligen så himla roligt, jobbigt, svettigt och utmanade.. Men det är så jag vill att det ska vara. Jag var inte alls taggad innan jag kom dit, men såfort jag mötte upp Issa utanför dörrarna och kom in till stämningen så blev jag mer än redo. Redan efter uppvärmningen flåsade vi båda som idioter haha, men det var ju bara att kötta sig genom hela passet. Vi började med enkel boxning – dvs vänster, höger, krok. Sen blev det vänster, höger, ducka, höger, krok. Om det makes senses? Hela tiden utvecklades rörelserna och vi la på mer och mer grejer. Blev även sparkar och squats mot slutet. Så skoj!

Och jag måste även säga det att det är så skönt att ha en instruktör som säger åt än vad man ska göra, för då slipper man tänka själv. Det är bara att följa med och kämpa på, det är väldigt befriande.. Många gånger när jag går till gymmet funderar jag mycket på vad jag ska göra, hur jag ska lägga upp det och det blir inte riktigt bra för jag kanske inte har hunnit mentalt förbereda ett bra pass åt mig själv. Så detta tycker jag mycket om 🙂 Ska försöka klämma in ett pass nästa vecka också, blandat med egentid på gymmet. Men idag skippar jag nog gymmet och kör en powerwalk efter jag jobbat klart, det är alltid bra mot träningsvärk. Jag har inte fått någon värk än, men det lär komma imorgon så det är lika bra att förbereda sig 😉

Annars kommer dagen bestå av att fixa dagens video som ska upp. Den ska klippas klart, jag fick inte riktigt till det igår.. Videon är inte som mina vanliga så det krävs att jag är lite extra kreativ för att det ska bli bra! Förutom det har jag inte jättemycket på schemat, så tar videon inte för lång tid vill jag gärna klämma in den där powerwalken. Senare mot eftermiddagen ska på filmpremiär senare idag följt av middag. Det blir riktigt trevligt!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *