Status just nu!

Inlägget innehåller reklam fö, mat.se, NA-KD och richmond and finch.

Chloé har nu äntligen fått en tid hos veterinären så vi ska kika på hennes tänder. Det lär ju bli så att dom dras ut, men hellre det än att hon har ont.. Jag var lite orolig när dom inte ringde tillbaka för jag vill ju helst ta hand om detta omgående så hon slipper gå runt i onödan med smärta. Men jag är glad att jag var så uppmärksam, det sa även veterinären under första besöket. För ibland ser inte vi människor när våra älskade djur har ont, men jag såg direkt på hennes lilla ansikte att något inte stämde. Jag känner henne så väl.. För Chloé är en sån glad liten skit så man märker inte att hon har problem med tänderna. Hon skuttar runt precis som vanligt, äter som hon brukar och vill busa. Svårt att tro att hon fyller 9 år snart.. Hon kommer alltid vara min lilla bebis, delvis för hon tror själv att hon är mitt barn.

För er som undrar hur jag och C gör med delad vårdnad så är det jag som har henne. Han har inte bett om att få ha henne, vet inte varför men jag tänker inte analysera det i onödan. Han är iaf jättesnäll och tar hand om henne när jag ber honom om det, tex om jag ska resa iväg eller sådär.. Men jag är faktiskt glad att det är så, för jag tycker det är jättejobbigt att ge bort henne. Andreas har ju delad vårdad över Zacco, och han och hans ex kanske kör en delad vårdnad som är 80/20.. Andreas har alltså Zacco minst 80 %, men jag tror inte heller han hade velat ha det annorlunda. Kan vara skönt med lite space ibland, men i slutändan så vill man ju ha sitt barn nära.

Jag och Andreas kör fortfarande på vegetariskt hemma, vi köper alltså inte hem kött. Så smidigt när vi beställer hem maten från mat.se, då klickar vi smidigt in allting på deras hemsida och ser framför oss exakt vad det är vi har lagt ner i varukorgen och vad vi behöver lägga till. Vi handlar även mycket frukt för att boosta våra immunförsvar.. Jag har faktiskt fått kritik från människor som tror jag endast gör mina smoothie-bowls för Instagram (haha) men det stämmer inte, gör dom ofta pga flera anledningar. En anledning är att jag tycker det är roligt att servera fin frukost till mitt hjärta. Han blir så glad! Sen tycker jag själv det känns roligare med lite finare frukost.. Sen såklart också för det är nyttigt, det är bra för kroppen att få i sig så mycket vitaminer men också är det bra med dom olika konsistenserna. Det sätter igång omsättningen och det är bra för magen. Tips!

Igår testade jag att locka håret med ett nytt styling-verktyg! Alltså WOW vilka lockar 🙂 Fick verkligen till dom. Kände mig som en Hollywood-stjärna! Jag vågar dock inte rekommendera eller länka något då jag ska ha möte med märket bakom produkten nästa vecka. Och KO har ju precis stämt Kenza för att rekommendera en produkt för tätt inpå ett samarbete.. För det betyder ju att jag inte får skriva positivt utan reklam-markering om jag ska samarbeta med dom vid ett senare tillfälle för då riskerar jag en stämning. Jag tycker det är så trist det är såhär, för det tar bort det genuina.. Man kan ju fortfarande älska en produkt, samtidigt man tjänar pengar på det. För det är ju så det ska vara hos bra bloggare, att man samarbetar med partners man faktiskt har användning för själv. Ja men då vet ni varför jag inte skriver ut vilken produkt det är, än. Jag kommer göra det längre fram om vi bestämmer oss för att göra något eller inte.

Min nya SUPERPRODUKT är så himla fin och jag längtar tills den släpps. Förpackningen blev precis som jag ville ha den och färgen funkar ihop med allt det andra jag gör. Det är ju viktigt att man känner igen mina grejer, att man tänker ”aha – det är en Alexandra produkt!” lixom 😉 Dock har vi stött på ett problem.. Huvudingrediensen är helt slut i hela Europa! Hur är det mjöligt kan man fråga sig, och det beror på att Asien har köpt upp allt då detta är så himla stort där. Men förhoppningvis hinner vi lösa det innan det är dags för lansering, det är dock lite stressigt då vi har lansering 1a Maj. Vill gärna hålla den tiden för jag tror verkligen det är ett bra datum.

Flygbiljetterna till Paris är bokade och jag är så pepp!! Det var ju en födelsedagspresent till Andreas men jag inser ju att jag själv är löjligt taggad, som att det var en present från mig själv.. Till mig själv.. Hehe.. Men i den här videon *LÄNK* hade jag ju beställt hem massa fina kläder från NAKD, och många av dom plaggen ska jag ta med dit. Det är mycket vitt och fräscht.. Guldiga detaljer och markerade midjeskräp. Jag tror koden alex15 fortfarande funkar ifall ni vill använda den 🙂 Den ger alltså 15 % rabatt på hela sidan.. Klänningen på bilden kommer därifrån och ni hittar den här *LÄNK

Jag har dock inte bokat hotellet än, men det är för att jag står och velar mellan två stycken. Men det kommer lösa sig. Jag tänkte ta och skriva till bloggaren Dessie om lite tips, hon är ju typ alltid i Paris om man utgår från hennes sociala medier. Roligare att få tips från en person än att googla runt.. Tycker inte riktig det är samma sak.. Men jag har fått jättebra tips från min vän Malin som också brukar vara där, vill gärna göra resan väldigt rolig så han kommer ihåg den länge!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (9)
 • Rena

  It is really so annoying with all the advertising rules … But your hair looks super great!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • johanna

  ditt hår är så himla snyggt nu. du passar verkligen så bra i den korta frisyren!

 • Eli

  Vad underbart med Paris! Kan ni inte packa ner mig också? Haha. Jag har för mig att Dessie skrev ett inlägg på sin blogg, för några veckor sen, med massa tips på restauranger i Paris och även hotell (tror jag) 🤩
  Ha en fin dag! 💕

 • D i a n a

  Vad härligt att få åka till Paris. Jag var där med maken för ett tag sen och OMG vilken härlig upplevelse. Jag kan säga att hotellet spelade knappt någon roll, trots det hade vi ett riktigt bra hotell nära en av Paris stora rondeller. Nära shoppinggatan som jag knappt kan stava till.
  Men vi var mer ute och gick i timmar, flera timmar verkligen. Paris är en underbar stad. Eiffeltornet är magisk. Utsikten är underbar. Känslan är otrolig. Men du är iof lite mer resvan än jag så du kanske inte impas lika lätt som jag haha. 😀
  Lycka till med Chloe och hoppas produkten lanseras i tid, är riktigt nyfiken.
  Och KO kan ju ta och skärpa sig. Det finns inte regler på HUR man ska blogga eller ska man börja med det också. Kan de stämma en hur som helst, när de håller på så, så känns det ju bara som att de vill förstöra på riktigt. Tyspiskt Sverige, man ska inte få ha det för bra inte….

 • Johanna

  Hääärligt med Paris! När åker ni? Jag var där förra året i Maj och åker nu igen i April 25:e-28:e. Alltså denna stan är så underbar!!

 • run 3

  Vad snygga byxorna ser ut att vara. Jag älskar finbyxor. 😀

 • Anna

  Classy sassy fine sweet beautiful 😘😍

 • anani siktirme heryerini alırım elinden

  I just couldnt leave your website before telling you that we really enjoyed the quality information you offer to your visitors Will be back often to check up on new posts

 • google fuck

  You made an amazing post. Put up more content soon! I will bookmark your blog. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *