Youtube, sol och pärlor

Åh vilken härlig dag det har varit idag 🙂 Har varit med Andreas och haft det så himla mysigt. Vi har jobbat (dvs spelat in en youtube-video som ska upp på onsdag) men också bara varit.. Dvs promenerat, pratar, fikat och skrattat. Jag trodde dock vi skulle hinna med så himla mycket under dagen, men det gjorde vi inte för jag hann bara blinka och dagen var nästan över och jag behövde åka hem för att klippa och publicera en video till er! Den håller på att ladda för tillfället.. Den är uppe i 83 % nu… Mitt internet valde att halvera hastigheten nu lämpligt nog så ni får nog vänta ett litet tag till är jag rädd. Enligt youtube är det 5 minuter kvar men det stämmer inte, det är minst 10-15 min. Den är iaf på g! Men visst är det läskigt att vissa dagar kan gå så snabbt? Det tyckte jag även gårdagen gjorde.. Men undrar om det beror på att man är ute och gör mer nu när solen är framme?

Ja nu tänkte jag iaf städa undan efter dagens middag, jag gjorde vegetarisk gnocchi. Gjorde såklart inte gnocchi’n från grunden hehe men jag gjorde en väldigt god sås till. Den innehöll massa lök, svamp, chili, grädde och spenat. Så gott! Om jag får säga det själv har jag börjat bli mycket bättre på att laga mat, Andreas brukar berömma mig väldigt mycket. Känns kul, när vi började träffas kunde jag inte ens göra havregrynsgröt haha.. Men det känns ju väldigt skönt och nästan lite befriande att kunna laga mat så jag slipper förlita mig på att andra ska föda mig lixom. Ja sen när jag städat undan ska jag fortsätta i sovrummet, ska vika tvätt och sådär. Sen blir det myskväll – precis som det blev igår! Jag har verkligen varit i behov av quality time med min honey booboo!

Edit: VIDEON ÄR UPPE NU! Klicka HÄÄÄÄR

Blev rabarberspaj och cappuccino, mums!

Har varit på sånt bra humör idag! 🙂

Han är så fin ♥

Jag blev lite sugen på lampan, inte för den hade passat in hos oss alls hehe..

Spännet kommer från Chiquelle!

Favoritkappan från lauren ralph lauren..

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *