Söndaglistan

Bäst denna vecka: Mötet jag hade i tidigast med den stora plattformen som ska sälja mina produkter, det gick så himla bra 🙂 Sen har det varit väldigt roligt att umgås med mina vänner, hann få kvalitetstid med både Issa och Michelle. Sen får jag väl lägga till vädret också hehe…

Sämst denna vecka: Att jag lyckades stressa ihjäl mig i onsdags. Jag är så dålig på att planera ibland och det drabbar folk runt omkring mig för jag ofta blir sen.. Så jag ska försöka lära mig av den dagen och göra det bättre nu i veckan så jag slipper bli stressad, må dåligt och få andra att vänta på mig.

Har jag varit arg denna vecka? Nej inte vad jag kan minnas 🙂

Glad? Ja jag har varit väldigt glad. Precis som resten av befolkningen har jag blivit påverkad positivt av solen som äntligen är uppe på himlen längre än till klockan 2 🙂 Sen har jag jobbat effektivt och utmanat mig själv lite, det gör mig på väldigt gott humör.

Ledsen då? Lite grann, mindre ledsen än förra veckan. Jag har ju hamnat i en liten svacka under dom senaste veckorna, men det går åt rätt håll verkar det som 🙂 Jag SKA dock se till att boka in en KBT terapeut, drar mig för att göra det.. Vet inte varför jag försöker undvika boka en tid, jag vet att det kommer göra mig gott.

Vad jag har på mig idag: En blommig topp med puffärmar och höga svarta byxor, båda från Chiquelle.

Nästa vecka ser jag fram emot: Ska få träffa Andreas mormor för första gången, dock är det en bit till henne.. Hon befinner sig i Strömsund! Så det blir en hel helg där.

Vad jag gör denna söndag: Filmar blogg, filmar en annan video och fotar ett amabrte. Sen ska jag klippa dagens vlogg som måste publiceras.. Om vi hinner vill jag gärna fika lite, gärna på en uteservering och njuta av solen. Sen blir det träning till kvällen – fullt upp!

Morgondagens planer: Inga planer alls faktiskt! Jobba på datorn mycket, det ska mailas en hel del som vanligt.

Mer av den här looken kommer..

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)
 • Kurator

  Varför en kbt-terapeut? För att tillgodogöra sig den formen av behandling bör man vara mycket motiverad. Det finns så många andra former av terapi/samtalsbehandling. Jag vet att det är ”inne” med kbt men det är inte för alla. Går du till din vårdcentral eller 1177 så kanske de kan guida dig rätt. Lycka till

 • S

  Asså Alexandra! Så gullig och go i unga mammor haha ❤️

 • Lizette

  Om ni ändå ska hela vägen till Strömsund så åk 15 mil till och besök Stora Blåsjön! På restaurang Fjällripan serverar de den godaste italienska pizzan som finns att äta i hela Sverige!

 • johnna

  Välkomna till Strömsund 🙂 du får vinka när du åker över bron då jag bor på den långa halvön precis bredvid. 🙌 Hoppas ni får fint väder! 🙂

 • Strömsundsjäntan

  Hur stor är chansen att det är Strömsund du åker till?? Min lilla födelseort! Spännande att se vad du tycker om den norrländska pärlan! Ta bilder vetja! 🙂

 • shell shockers

  Vad underbart med Paris! Kan ni inte packa ner mig också? Haha. Jag har för mig att Dessie skrev ett inlägg på sin blogg, för några veckor sen, med massa tips på restauranger i Paris och även hotell (tror jag) 🤩

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *