Inlägget innehåller reklam för lashes by Alexandra Nilsson 

Shit vad dagen har försvunnit, klockan 1 hade vi en lunch och vid halv 5 åkte vi hem igen.. Vart försvann tiden?! Förstod ingenting. Så konstigt att vissa dagar bara försvinner medan andra känns hur långa som helst.. Men vi hade det väldigt trevligt 🙂 Nu är vi hemma igen och Andreas tittar på matchen, jag är 0 % intresserad så jag funderar på om jag ska rycka upp mig och ta mig till gymmet kanske.. Skulle kännas väldigt skönt med en helg med fokus på träning och inte dricka vin hehe.. Ska försöka piggna till bara, blev plötsligt jättetrött.

Föresten, jag måste visa er hur snygga ni är i mina fransar Lashes by Alexandra Nilsson 🙂 Blir helt varm i hjärtat när ni taggar mig i bilder, tycker ni är så fina alltså! Och det är så himla roligt att se hur alla sminkar sig, för alla har ju sina egna stilar verkligen och det är så häftigt. Jag blir ju själv inspirerad att våga testa nya färger och våga lite mer.. Jag är ju väldigt safe i mitt smink och kör ungefär likadant varje dag, kan ju byta ut min klassiska mörkbruna mot en guldig, skimrig ljusbrun på sin höjd när jag vill vara lite ”loco” 😉

Beatrice använder Chloe, dom kortare fransarna – LÄNK 

Stella använder Lola – LÄNK 

Ida använder Lola – LÄNK

Mattias använder Lola – LÄNK

Här används fransarna Lola – LÄNK 

Här används fransarna ”Kissie”- LÄNK

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *