Fredags-tennis och squats

Alltså det här med tennis – det är så roligt! 🙂 Igårkväll hade jag och Malin bokat in oss på en bana igen vid 7 tiden. Vi ville spice’a upp det lite så vi gjorde en egen variant, nämligen squat-tennis haha! Efter man slagit iväg bollen skulle man göra en squat och sedan springa efter bollen. Då fick man verkligen upp flåset + en ordentlig träning för benen och rumpan 😉 Så efter en timmes spring och squats var vi både supertrötta så vi åkte hem till Malin och åt lite middag. Hon hade ordnat fantastiskt goda kycklingbiffar med fetaost och soltorkade tomater, det vattnas typ i munnen när jag tänker på dom.. Jag ska försöka göra dom här hemma någon kväll och se vad Andreas tycker. Sen lekte vi lite med hennes skönhetsskåp, fick testa en syra-mask som såg ut som riktig blod! Lite obehagligt men den lämnade huden superlen och fin.

Nu ska jag och Andreas iväg till Norrtälje för en brunch med hans vänner, sen blir det en promenad eller något. Det är ju så fint väder ute så man får passa på att njuta av den!

Här vi spelar, på Östermalms IP

Svettig!

Blodmasken som pirrade ordentligt i ansiktet, max 10 minuter fick man ha den på.

Så gott! 

Malin fick mina träningskläder, dom satt ju som ett smäck på henne!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *