White, black n gold

Inlägget innehåller reklam för nakd

Då var mötet avklarat och det gick väldigt bra 🙂 Vi satt och pratade nästan 2 timmar och bara hade det riktigt gött! Så får gärna alla möten vara. Sen blev det en kort promenad i solen, wow vilket väder vi har! Dock är det fortfarande väldigt kallt tycker jag, men solen gör att man blir så glad och pigg. Eller hur?! Efter mötet och min lilla promenad hämtade jag mitt paket som jag behöver för att kunna spela in dagens video, så ska strax börja filma. Ska bara blogga och svara på några mail först tänkte jag.. Dessutom, hade jag lovat mer uppdateringar idag så måste jag ju faktiskt hålla det..

Här kommer en liten ”dagens outfit”, var ett tag sedan jag publicerade en sån. Det kommer säkert vara några som frågar efter länkar till dessa plagg, så skriver ut dom här under bilderna. Men NAKD har ej köpt reklam på min blogg, utan på youtube men jag måste nog reklam-markera även här för KO kan ju inte bestämma sig för hur reglerna ska se ut.. SÅ NI VET! Men nu när jag ändå har reklam-markerat kan ni ju lika gärna få rabattkoden alex15 som ger er 15 % rabatt om ni blir shoppingsugna hehe! Enjoy!

alexandra kissie nilsson outfit gucci

alexandra kissie nilsson outfit kavaj

alexandra kissie nilsson outfit kavaj

alexandra kissie nilsson outfit

Kavaj – LÄNK // Byxor (så bekväma + höga i midjan !!)  LÄNK // Guldigt bälte – LÄNK //

Bilder: Malin Göransson 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *