Hej svejs! Dagarna bara springer iväg och jag lyckas alltid bli stressad och hinner inte blogga.. Sorry, men idag ska jag uppdatera mer – LOVAR! 🙂 Igår var jag iaf med en komps hela dagen, och på kvällen var det eventdags igen tillsammans med Ellen och Philips som har kommit med en nyhet i form av en ”locktång” fast såklart mycket modernare! 😉 Vi fick se och lära oss mer om deras senaste produkt Philips Moisture Protect Hair Curler som lockar håret på ett mycket skonsamt sätt. Den underlättar även att locka håret genom att ”suga in håret” och den säger till när locken är klar. Så himla smart!! Jag har alltid tyckt det är svårt med lockar, även om jag gärna syns med lockigt hår om dagarna. Men det är ju alltid en kamp för jag vill ju få dom sådär perfekta, inte för hårda, inte för stylade och lite skönt slappa. Ni vet vad jag menar, beach vågor! Ellen visade på sig själv hur enkelt det var och jag vart helt hooked! Jag längtar tills jag får leka med min, kanske redan imorgon..

Efter eventet satt jag och Michelle (som var min + 1) oss ner på ett ställe i närheten och pratade bara 🙂 För mig blev det alkoholfritt då jag hade bilen med mig, så himla skönt faktiskt.. Så vi rundade av vid 10 tiden.. Idag har jag ett lunchmöte inplanerat med förhoppningvis en framtida samarbetspartner till mig. Sen efter det tänkte jag träna och jobba lite.. Ska ju också vlogga idag! Sen ikväll klockan 19 ska jag spela tennis igen med Malin (så taggad!!) och efter ska vi käka lite middag 🙂 Men vet ni vad jag längtar till? Imorgon, för då vill jag umgås med Andreas.. Känns som vi inte har hunnit umgås alls senaste veckan och det beror på mycket jobb. Men så är ju livet. Men jag längtar oavsett 🙂

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *