Event med Mockberg

Oj vilken event-tjej jag har blivit.. Var på event i förrgår, igårkväll och ska även på ett senare idag.. Och jag som inte är så jättemycket för events då jag kan tycka dom känns så krystade.. Aja, ibland blir det så 😉 Och jag har haft väldigt trevligt, men det gäller att gå med roligt folk så kan man fokusera på dom! Ett plus är också att ingen jobbig stalker är på plats hehe… Men jag dubbelkollade innan jag gick på eventet igår, min stalker var inte på listan så det var fritt fram för mig att gå, puh… Hur som helst, igår bjöd klockmärket Mockberg på en AW inne i stan hos Styleport som ligger på linnegatan. Det är en mysig salong med lyxig känsla som bjuder på olika behandlingar, som tex blow outs och tvättning av hår. På plats bjöds det på rosa bubbel, söta cupcakes, plockmat och styling. Både jag och Issa passade på att locka håret lite kvällens i ära. Fick även en liten touch up på sminket, så skönt! Vi båda kände oss så snygga så vi valde att fortsätta kvällen på Sturehof, väldigt trevligt. Där mötte vi upp lite andra vänner för ett glas champagne och en varsin toast skagen. Men det blev ingen sen kväll, redan vid 10-tiden gav vi upp och tog en taxi hem igen. Lagom tid att åka hem tycker jag.

Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta håret, svara på några mail och sedan ska jag träffa upp en vän till mig för lite häng. Sen ska jag jobba lite mer, kanske träna om jag hinner och sen är det dags för nästa event. Det är ju Ellen som håller i eventet ikväll och då vill man ju vara där och stötta – tycker sånt är viktigt! Jag uppskattar ju oerhört när mina vänner och ”kollegor” stöttar mig genom att dyka upp på mina grejer. Ibland kan man inte, och det förstår jag såklart. Men kan man så tycker jag man ska gå. Det gynnas man av i längden. Detta gäller ju såklart även i privatlivet, stötta era vänner så kan man förvänta sig att dom stöttar tillbaka! Gör dom inte det då? Ja men då vet du och kan gå vidare, så enkelt är det.

Salongen var i den mindre storleken, men väldigt fin och hade en exklusiv känsla.

Rosa bubbel kvällen i ära.

alexandra nilsson event mockberg

Invigde mina nya Chanelklackar igår!

Här ser ni den nya kollektionen från Mockberg.

Så skönt att få en touch up på plats så man känner sig representabel 😉

Jag och Issa är glada efter att ha fått håren lockade..

Älskar min nya snake-jacka!

Lite Champange på Sturehof.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *