Vilket drömmigt paket!

Hej på er! Har precis kommit hem från veterinären, Chloé har åter igen problem med tänderna och som jag misstänkte har hon jätteont i dom bakre.. Så dom kommer troligtvis få ryka. Men jag hoppas såklart att dom kan rädda dom, för nu är det inte många tänder kvar i hennes lilla mun.. 🙁 Men som veterinären sa, hellre inga tänder och må bra än att ha ont och ha tänder. För så är det, hon kan ju faktiskt leva som vanligt utan tänder. Men sen när besöket var klart fick jag som vanligt en chock över hur dyrt det var haha, nästan 2000 kr kostade det att få reda på att ja – hon har problem och ja vi behöver göra något. Helt sjukt. Jag vänjer mig lixom aldrig med dessa galna priser! Sen lyckades jag få en p-bot också för jag hade betalat med fel APP! Åhhh.. Så det blev en dyr morgon för mig.

Men när jag kom hem möttes jag av ett stort paket utanför lägenheten, och inuti fanns det världens mysigaste frukost med sött meddelande. Jag blev faktiskt så himla glad och det vände dagen direkt 🙂 Tack snälla ni på Munchi details som gjorde ett sånt fint bud, kände verkligen att det träffade rakt i hjärtat. Det var både gott, feministiskt, hade fina färger.. Ja verkligen som gjort för mig! Tänk om dom visste vilken bra timing dom lämnade paketet 😉 Så nu ska jag gotta i mig juicen och pannkakorna och börja klippa dagens vlogg som ska upp på youtube. Sen ska jag möta Malin för att fota lite (om solen kommer fram, men enligt min app ska det bli finare vid 2 tiden, hoppas det stämmer) och därefter ska jag på event med Issa. Bra dag idag!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (17)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *