Hej hopp! Fantastiskt fint väder idag – och vilken jäkla kanondag jag har haft 🙂 Känns riktigt skönt för igår hade jag en skitdag, så behövde en dag med bra energi. Jag började dagen med ett möte hos en ny återförsäljare till min produkt som lanseras snart. Dom är stora, alla som läser min blogg vet vilka dessa är, så det var såklart lite nervöst men allt gick enligt plan så om det går som det ska får ni veta den 1a maj vad det är jag ska komma med nu snart. Skoj va?

Direkt efter mötet åkte jag och hämtade upp Keela för att sen åka till Gamla stan där NYX professional makeup bjöd på event. Dom har precis lanserat hela 45 foundations med olika undertoner, så även dom med mörk hy ska hitta en ton som passar dom. Tycker det är så himla roligt att se att det går åt rätt håll i sminkvärlden, att det inte endast finns en mörk nyans utan många olika med olika undertoner. För det kan ju inte vara roligt att få välja EN mörk färg med typ grå underton, det blir ju inte snyggt på ansiktet. Så tummen upp för detta! Förutom deras olika foundations har dom har även släppt  24 puder foundations, 24 concealers, 6 setting powder.. Ja så det var många nyheter. KUL!

Sen blev det ett snabbt besök på MOS, skulle fixa en nagel som gick av. Kände att det var inte riktigt ok då det endast var 4 dagar sedan jag gjorde dom.. Gick till ett nytt ställe denna gång och dom var både dåliga och dyra haha, men dom bråkade inte om nageln som tur var den fixade dom direkt. Men nu vet jag det och jag behöver inte gå dit igen (förhoppningvis) 😉 Kommer fortsätta gå på det stället jag brukade gå på. Nu är jag iaf hemma, har precis käkat och ska väl träna om ett tag såfort Andreas kommer hem från jobbet. Ska fortsätta filma också, vloggar idag. Så är det något speciellt ni vill jag ska ta upp – LET ME KNOW NOOOOW!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *