Lördag mina vänner! Hoppas in har haft en fantastisk dag so far. Idag har vi tagit det väldigt lugnt.. Vi hade sovmorgon, åt frukost i sängen, tränat, kollat på serier och jag har jobbat lite.. Behövde skicka in en video för godkännande, den ska upp imorgon nämligen. Men nu ska vi strax åka på escape room (hur kul?!) och efter ska jag på födelsedagsfirande 🙂 Men det får inte bli för sent, för imorgonbitti klockan 8 ska jag ju spela tennis med Malin. Alltså jag är så taggad på det, men jag är lite orolig över tiden som vi har valt. Speciellt när jag har en födelsedagsfest att gå på kvällen innan. Kanske lite dåligt planerat av mig, men när vi bokade in tennisen hade jag missat att lägga in festen i kalendern.

Jag har nämnt det lite vagt tidigare bara men jag har ju en person som jag skulle nästan vilja kalla för stalker. Inte alls roligt men jag har också tänkt att jag inte ska ge den uppmärksamhet, för det kan ju faktiskt göra saker och ting värre. Den här personen har dykt upp lite överallt under snart 3 års tid nu. Personen påstår sig känna mig och gör typ exakt som jag gör. Pratar som jag, rör sig som jag, utrycker sig som jag.. Osv! Jag har tänkt att det bästa sättet är att ignorera hen, men igår fick jag veta att personen försökte komma på mitt event som jag hade.. Personen dök också upp där jag var i torsdags och då fick jag obehagskänslor såklart, men det blev ännu obehagligare när jag fick höra om mitt event! Jag har ju läst lite om blondinbellas stalker och han verkar ju mycket läskigare än den personen jag har med att göra, så tror inte det finns så jättemycket att göra.. Jag har ju såklart sett till nu att personen ej får dyka upp på några events som jag är på, för det är något jag kan kontrollera ju. Så inför varje event måste jag dubbelkolla så den inte står med.. För på något konstigt sätt lyckas den här personen ta sig in på listorna?! Fattar inte hur hen lyckas..

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (8)
 • Saga

  Men uscha vad läskigt 😭

 • Lena

  Mm då är nog mina två stalkare ganska tråkiga… De tar bara skärmdumpar på mina sociala medier och skickar till mitt ex… 🙄

  • Sanna

   Lena.

   Riktigt illa det med, gnager i en hela tiden och sånt gör ju polisen inget åt. Att dom orkar.

   Vet du vilka det är kanske du kan ta med någon och prata med dom? Lät värre än jag menade, att ta med någon är bara för att ha ett vittne.

 • johanna

  men usch vad obehagligt!

 • Ostboll

  Alexandra, jag måste få fråga, ifall din stalker har ett alias som börjar på P, men riktiga namnet börjar på A? I såna fall, kan jag säga att jag har i flera års tid tyckt och tänkt att hen vill vara dig och en del av ditt liv eller leva ditt liv..

 • Sanna

  Kan det inte vara en idé att låta hen komma in på något event och ringa polisen så att dom får hämta hen? Antar att hen redan är anmäld av dig ett antal gånger så då borde polisen rycka ut.

  Så obehagligt, jag skulle vara riktigt rädd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *