Fredagslistan!

Vad köpte du senast? Toppen som jag har på mig på bilderna nedanför. Älskar den! Den är från orseund iris.

Hur lång är du? Enligt internet, 169 men jag är 168 cm 😉 Måste väl ha krympt någon centimeter..

Vad stod det i ditt senaste sms? 

Låt på huvudet just nu? Eloise, med arvingarna. Hörde den på ett event igår och nu har den fastnat. Fast jag älskar den låten, när jag var liten gav pappa mig arvingarna på kassettband (nu känner man sig gammal) och jag minns att jag lyssnade på den låten om och om igen.. Tänk att den låten släpptes 1993, då var jag lixom bara 2 år! Herregud vad gamla arvingarna måste vara.. Men snygga och fräscha är dom iaf!

Har du haft urinvägsinfektion någon gång? Ja för 2 år sen nu, det gick ju väldigt illa då jag fick åka in till sjukhuset för jag ville inte göra något åt det i tid! 🙁 40 graders feber fick jag och hade så ont i njurarna. Usch..

Har du någon dold talang? Kan böja ner min tumme till handleden.. Häftigt..

Hur många kuddar sover du med? En! Har typ 20 prydnadskuddar men puttar alltid bort dom när det är dags att sova. Gillar min kudde platt och sval hehe..

Kvällens planer? Antigen gå och träna med Andreas och sen sova.. ELLLLEEER dricka upp mitt kaffe, duscha och träffa lite vänner på Art! Kan inte riktigt bestämma mig 🙂 Vad hade ni gjort?

Hur uppvaktar man dig? Var rolig, snäll och bussig ba så löser det sig. Gillar modiga människor då jag kan vara lite blyg.. Vill du bli min kompizzz är det bara att komma fram!

Morgonens planer? Födelsedagsfirande för Sara Songbird!

Och söndagens? Spela tennis med Malin 08:00 följt av en nyttig lunch på stan. Haha herregud vilka är vi.. Men jag älskar det! Ska ta med mig träningskläder till henne också från min kollektion. Tänkte åka till mamma senare också och hälsa på, Lennart har fått åka hem från sjukhuset efter att ha varit nersövd i 10 dagar ♥ Tror inte ni förstår rädslan som vi har varit med om under dom dagarna.. Usch! Men så glad att han mår bättre nu!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (25)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *