Inlägget innehåller betald reklam för workout empire

Hej och go fredag på er! 🙂 Jag hade en fantastisk start på denna helg för imorse hade jag ett event tillsammans med ett superhärligt gäng tjejer för att fira min nya kollektion som jag har gjort tillsammans med Workout empire. Jag är så glad så många kom, för det var trots allt supertidigt för at ha ett event.. Halv 9 stod det på inbjudan och det är tidigt, speciellt för att vara en fredag och även om man vill vara lite snyggt sminkad innan kanske.. Det är ju trots allt ett event! Vi var iaf på Scandic hotell/ the nest som har en fantastik pool och utsikt över nästan hela Stockholm. Tyvärr hade vi inte jättetur med vädret så man såg knappt något och det regnade haha, men vi hade det trevligt ändå tyckte jag 🙂 Alla som kom fick ett varsitt sett att ha på sig (och ta hem såklart) och det serverades lite härlig frukost. Perfekt start på dagen om ni frågar mig, för sen kunde ju alla åka iväg på jobb och möten med nyttig frukost i magarna. Det är ju trots allt dagens viktigaste måltid. Dom som ville fick stanna kvar på spa-avdelningen och mysa loss! Det var några stycken som gjorde det. Jag tänker definitivt komma tillbaka och spa’a lite vid ett senare tillfälle. Vill gärna bada i poolen när det är fint väder, hehe..

Efter eventet satt jag mig nere vid lobbyn och tänkte jobba lite, men då fick jag plötsligt ett sms från mina advokater som undrade vart jag var. Jag hade ju helt missat att jag skulle träffa dom klockan 11! Så jag sprang till bilen och åkte raka vägen dit, som tur är tog det bara 10 minuter för mig då deras kontor låg så nära hotellet. Rättegången som jag hade förra året är inte klar än (zZzZz..) för det har kommit in en överklagan nämligen. Men det känns helt ok faktiskt, förut var jag jätteledsen och nästan knäckt men nu när jag inte jobbar med tourn längre och jag har insett att jag inte kan göra så mycket åt det så är det bara att köra. Dessutom har vi fått fram bra bevisning idag som kommer gynna mig väldigt mycket. Så det känns bra och jag lämnade mötet med ett leende på läpparna 🙂 Men när jag skulle åka hem igen såg jag att parkeringsvakterna lappade massa bilar på gatan där jag stod, och jag var inte 100 % säker om jag fick stå där. Men jag hann köra iväg precis innan dom kom till min bil (YES!) så det gjorde dagen ännu bättre 😉 Nu ska jag strax åka till gymmet och hämta ett paket, vill gärna göra det innan jag tappar min energi. Gäller att pass på att ta vara på den när den väl finns lixom.

Malin och Nelly jobbar för en agentur som hjälper mig med samarbetet. Här presenterar dom vad vi ska äta och berättar vad som ska hända under morgonen. Båda ser ju fantastiska ut i kläderna!

Supersnygg bild fotad av Ida Krensler.

Nam nam.. Detta var så gott!

Lilla Aanold var med, alltså ögonen!

Fina Ellinor!

Elin och Ida var så snygga i kläderna!

Alltså wow.. Elin var så snygg i kläderna och hon imponerade även med detta, wow.. wow.. wow..

Kläderna är väldigt stretchiga, så till och med Nelly som är gravid kunde ha på sig dom 🙂

Älskar jackorna jag har designat!

Dom har ballongärmar, saknat det i träningskläder.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *