Inställd fotografering

Gud vad kul att ni gillade gårdagen video! 🙂 ♥ Det var inte planerat den sista delen med kropps-delen hehe, för jag vill inte göra en big deal av det men kroppar är ju väldigt fascinerande och spännande.. Så är det ju bara! Men oavsett, tack för alla kommentarer både här och på youtube, dom värmer oerhört. Och på tal om kropp så ska jag gå och träna nu tänkte jag, i brist på annat. Skulle egentligen ha fotats för mina träningskläder men det vart inställt. Det gör inget såklart, men jag fick veta dt av en slump 2 timmar innan imorse medan jag fixade naglarna så dom skulle vara fina på bilarna..

Det kändes ju mindre skoj, men samtidigt har jag annat att göra så det är inte hela världen. Tex hämta 3 paket, förbereda ett samarbete som ska godkännas av kunden innan publicering, börja filma ett annat samarbete för den ska också godkännas innan publicering (redan nu på lördag) och skicka iväg en del mail. Ska också boka tid för Chloé hos veterinären för att kika på tänderna, boka tid hos en KBT terapeut och moppa golven. Och allt detta gör jag med en snygg sminkning som jag egentligen skulle ha fotats i 😉 FABULOUS!

Btw, detta var ett år sedan! Jag gillar denna outfit till 90 % känner jag haha, ska nog satsa på något liknande fast byta blus eller skor till.. Är inte säker, men byxorna och kavajen älskar jag fortfarande! Och väskan såklart, ett av mina bättre köp. Använder den inte lika flitigt just nu men den är ju mer en vårväska..

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (3)
 • Sofia

  Så fin! Du är verkligen goals! 😍

 • Therese Johansson

  Fina bilder, vem är den duktiga fotografen? 😍

 • Linn

  Hej,

  Såg din video och jag tänkte; ”Wow, she’s just getting hotter and hotter”. Så. Himla. Fin! Hoppas du fortsätter utmana dig själv med att låta kroppen få utvecklas så som den känner för. För det är så himla moget tankesätt och det känns som att du förstår det och mår bra i det.

  Jag är själv i samma utmaning nämligen och försöker köra på, bara finna mig i att det fås ändras i storlekar till min nya rumpa (i’ve got an ass! woop) och underkläder.

  Btw, jag känner mig lite snällare när jag är rundare? Gör inte du? haha! Måste vara att jag bytte kvarg mot nybakt bröd med ost och kalkon på lördagsmornar istället.

  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *