Vart försvann solen..

Jäklar vilket väder vi har idag.. Tänk att det kan ändas så mycket från dag till dag. Igår var det ju helt fantastiskt och jag njöt verkligen av solen! Jag är iaf så glad jag inte har något inplanerat förutom att jobba på datorn och träna 🙂 Eventuellt fixa naglarna också, ska fotograferas imorgon igen för mina träningskläder och naglarna ser ut som S-K-I-T just nu.. Men jag ska vara ärlig och säga att det inte är en självklarhet för mig att ta mig till gymmet idag då jag har sån sån brutal träningsvärk efter cirkelpasset jag utsatte mig själv för här om dagen. Det är så illa så jag knappt kan gå haha.. Känner mig verkligen som en liten tant, har ont överallt.. Men det är ju allmänt känt att träning hjälper mot träningsvärk, så jag ska försöka röra på mig lite. Sen kan jag träna armarna lite, dom kan jag fortfarande använda utan att stöna och pusta.. Aja, vi får se hur det artar sig. Hoppas ni inte fryser ihjäl idag och att ni ser till att mysa till det lite extra om ni får chansen till det.

Nu ska jag ta en alvedon och försöka dra ut lillråttan på en promenad innan jag börjar dagen på riktigt. Har suttit hela morgonen och förmiddagen med att svara på mail samtidigt jag fortfarande har på mig mjukiskläder och dricker flera koppar kaffe. Har haft några såna dagar på senaste och jag försöker rycka upp mig från det. Därför har jag kikat på kontor bland annat så jag ska få en bättre struktur i min vardag.. Så det handlar inte om någon lyxkonsumtion, jag behöver kontor för mitt välbefinnande. Behöver hålla mig motiverad hela året runt och det är svårt ibland när man är sin egna chef..

Bilder: Malin Göransson

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *