Inlägget är i samarbete med Depend Cosmetics.
Alla pengar går oavkortat till barncancerfonden 

Förra året fotade jag en kampanj med Depend Cosmetics för deras nagelvårdsserie. Det var en sån rolig dag och jag fick lära mig mycket. Bland annat hur viktigt det är med nagelvård. Äntligen ser vi att trenden går mot välmående kroppar, hår, hud och naglar. Nu ska vi inte spackla över det, utan vi ska ge näring och se till att allting får växa sig friskt. Därför får man inte glömma bort att hand om naglarna, på riktigt så dom blir fina och starka naturligt 🙂 Jag har haft problem med väldigt sköra naglar men efter att jag har börjat använda dessa produkter börjar jag se hur det blir bättre och bättre.. Äntligen! Så för er som vill börja ta hand om era naglar och nagelband så ska jag tipsa om här om dom bästa produkterna för er. För detta år är det året vi blir friska och starka, både på insidan och utsidan 🙂

Vill tillägga att jag använder även dessa produkter på fötterna och tånaglarna. Vill gärna att jag ska vara fräsch all over 😉 Så detta har blivit en liten rutin som jag har klämt in i veckan och jag älskar det. Egentid har alltid varit viktigt för mig och hur jag spenderar den varierar, men nu är det mycket fokus på återhämtning med vitaminer, krämer och härliga oljor. Det känns så givande och lyxigt! Brukar göra detta framför en härlig serie och tända några doftljus. Blir som ett hemmaspa! Sen avslutar jag såklart med ett härligt lack från Depend, älskar deras mini-lack för då kan man variera färg ofta. Gillar att ändra färg beroende på vilket event jag ska gå på.

Steg 1: Peela nagelbanden en gång i veckan. Ta bort döda hudceller och rengör dom på djupet med en bra peeling från depend. Denna är även berikad med aloe vera. Länk: https://www.depend.se/produktsortiment/naglar/8950/

Steg 2: Stärk naglarna! Har du också tunna och mjuka naglar som jag? Använd då STRENGTH INSTANT REPAIR som stärker och lagar nageln omedelbart och når full effekt på 1 vecka. Skapar en flexibel yta med en stark armering. Appliceras 2 gånger/vecka i tunna lager som ofärgat lack eller som baslack. Länk: https://www.depend.se/produktsortiment/naglar/8956/

Steg 3: Återfukta naglarna med GRAPE & AVOCADO NAIL OIL som fungerar som en dagcreme för din nagel. Stärker, fuktbalanserar och förbättrar din nagelkvalité. Berikad med bl a druvkärnolja, avokadoolja och vitamin E. Appliceras på nagelroten och masseras in under någon minut. Länk: https://www.depend.se/produktsortiment/naglar/8951/

Se hela utbudet för nagelvård >HÄR< där jag frontar kampanjen

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *