Inlägget innehåller adlinks

Hej svejs! Hoppas ni har haft en bra start på veckan. Började dagen med att arbeta på datorn några timmar, sen hade jag lunchmöte följt av ett möte med företaget Bauer om en framtida podd. Dom har ju massor av poddar – och jag som äntligen har hittat min nya poddkompis! 🙂 Vi hade vårt första möte för hela 3 år sedan, men då visste jag inte vem jag ville podda med så det blev aldrig av.. Men nu när jag vet vem jag vill köra med så känns det mer självklart. Så idag satt vi och pratade om vad den ska handla om, hur våran ska vara unik osv. Vi har faktiskt en väldigt unik touch på vår podd som kommer göra så den sticker ut, annars tror jag det hade varit svårt att konkurrera med alla som finns idag redan.

Vill föresten tipsa om en sjukt härlig pryl som funkar utmärkt att ge bort som present (till både tjejer och killar) 🙂 Det är ett halsband från N.C.P olfactives som innehåller deras parfymer. Perfekt för den som tycker om att bättra på under dagen och vill ha något annorlunda som inte alla andra redan har. Märket N.C.P olfactives är startat av skådespelaren Noomi Rapace och hennes vision var att man ska skapa sin helt unika doft genom att applicera flera dofter efter varandra. Lager på lager alltså. Så smart! 🙂 Så med detta snygga halsband kan man bära runt på sin signatur doft och känna sig riktigt snygg samtidigt. Jag älskar det, jag såg en kille med detta halsband för ett tag sedan och tänkte bara wow – så snyggt och annorlunda!!

Nej men nu ska jag byta om till träningskläder och träffa upp Bea och Annica för ett pass inne i stan, ska bli roligt att träna med andra för omväxlings skull, jag brukar ju köra ensam annars 🙂 Pepp!

Halsbandet finns i silver, svart och guld. Ni hittar den >HÄR<

Halsbandet tuffade verkligen till min outfit idag!

Olika dofter hittar ni >HÄR< och ni kan även läsa mer om layering funkar där.

Hade nog velat ha detta i guld också.. Så kan Andreas få denna svarta 😉

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (11)
 • Diana LaMadre

  Men wow vad du ser fin ut i outfiten. Härlig bild.
  Häftigt halsband, men jag har såå svårt att hitta bra parfymer som jag gillar, så frågan är hur man väljer rätt parfym via nätet? Men iden var bra och snygg.

  • alexandra

   Tack fina du 😀 Ja det är svårt med nätet, brukar gå och sniffa i butiker först sen beställer jag. Är ju oftast billigast online =)

 • Sarah

  DU UTGÅR SÅ MYCKET FRÅN ANDRAS UTSEENDEN. Du lever utifrån BEHANDLING till behandling— But, truth be told, de flesta av dina läsare är så vackra i deras medvetna, till skillnad från dig och din kniv/sprutor. DU är så jävla trasig och skadad. Skapa ett självförtroende och sluta utgå från behandlingar. URK! WAKE up call, answer b*tch..

 • Johanna

  Du är så fin!

 • Cecilia

  Det stämmer ganska långt att du är väldigt utseende fixerad mot dig själv men också alla i din omgivning.

  • alexandra

   Ibland är det svårt för er följare att förstå att ni inte känner mig, jag förstår det men ni känner inte mig. Du är endast en följare som har en livlig fantasi. Men mina vänner kan nog bekräfta att det inte stämmer. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *