Cirkelpass

Sådär då är jag tillbaka från dagens träning tillsammans med Bea och flera. Första gången jag testar på att träna i grupp och fyfan vad jobbigt det var.. Men kul! 🙂 Det var jättejobbigt och jag kände mig väldigt otränad, men efter kände jag ”wow är det redan klart?!” – så himla kul! Annars kan ett gympass bli långtråkigt och det är svårt att hålla tempot uppe när man inte har någon som är där och peppar. Sen när man ser att alla andra pallar så får man också lite extra energi, kan dom kan jag! Nej så jag kommer definitivt komma tillbaka och köra igen, så kul att få träna tillsammans med andra och speciellt Bea som var så duktig på att pusha mig. Hon är grym och så stark, blir verkligen motiverad av henne 🙂

Men nu är jag jättetrött och ska ta en dusch och sen sova. Kommer nog sova som ett barn misstänker jag 😉 Men ska försöka kika på iaf ett avsnitt av The Umbrella Academy innan jag somnar helt som jag och Andreas tittar på. Rekommenderar den, väldigt spännande faktiskt. Tänk att jag har blivit en person som tittar på serier haha.. Förut gjorde jag ALDRIG det men nu har jag ändrat mig efter att Andreas har presenterat flera bra för mig.. Dock pillar jag mycket med telefonen medan jag tittar, men det är avkopplande för mig. Hur som helst så hittar ni Umbrella Academy på netflix om ni blev sugna! God natt.

Annicas hund stich är så söt!!

JOBBIGT!!

Övningarna vi gjorde gick på tid, så det var hög puls hela tiden.

Beas tighta rompa hihi

Glatt gäng efter 🙂

Unnade mig en smoothie efter passet..

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *