Hej, god morgon! Tittade ni på Melodifestivalen igår? Känns som att hela Sverige gjorde det. Men det är ju faktiskt väldigt mysigt att det finns en grej som samlar dom flesta 🙂 Vi körde iaf all in med mello-myset hemma hos Linda-Marie och Emil i deras nya superfina lägenhet som dom nyss flyttat in i. Jag blev så himla sugen på att flytta när jag fick se hur fint dom hade det, Linda-Marie hade dessutom stylat hennes egna walk-in-closet som blev så himla fin! Jag får ju tyvärr inte plats med det här.. Det fick jag iof inte i min förra lägenhet heller, gjorde en mini-variant som man knappt kunde röra sig i. Inte superkul, det ska ju vara ordentligt annars kan det gärna få vara vanliga garderober bara. Aja, vi får ta det när det blir läge för just nu finns det ingen chans att vi kan sälja denna lägenhet då värdet är helt fel. Vi måste vänta tills det vänder så vi förlorar massa pengar. Gäller att ha is i magen..

Hur som helst, MELLO! Jag har inte följt det slaviskt i år, har kollat lite då och då. Men jag hade bestämt mig för att jag tänkte rösta på Nano för jag verkligen älskar hans låt, den är så bra! Har lyssnat flera gånger på den i bilen. Men om jag ska vara helt ärligt så tyckte jag faktiskt han inte sjöng speciellt bra alls live.. Men den inspelade varianten är mycket bättre, men det är väl mycket fix på rösten antar jag.. Oavsett lät jag mig inte påverkas av det tills jag jag fick höra att han har blivit anklagad för något väldigt hemskt och då kände jag att jag inte kunde rösta på honom, så jag fick lägga mina röster på John Lundvik istället 🙂 Kändes fel att stötta en människa som ev kan ha gjort något sånt hemskt.. Det går ju inte emot allt jag tror på. Sen var John grym, älskade hans energi och han verkade så oerhört tacksam och glad över att få vara på scen. Sånt är ju så vackert att bevittna.. Dock tror jag inte den låten har så jättestor chans i Tel Aviv, om han inte lyckas charma hela världen med sitt leende..

Vi skippade förövrigt efterfesten igår då Andreas tyvärr kände och känner sig sjuk. Så vi åkte hem direkt efter och gick och la oss. Emil och Linda-Marie dansade vidare och jag fick följa festen genom insta-storys istället. Men folk uppdaterar så flitigt så det kändes ju nästan som att man var där 😉 Så istället för att vara bakfull idag ska jag göra lite smoothie-bowls till frukost och sen åker vi till hundöarna.

Vi beställde hem mat, jag tog pasta.

alexandra nilsson linda-marie

Jag och fina Linda-Marie ♥

Sen efter vi ätit upp blev det en massa snacks, nam nam!

Kul med snacks haha..

Här diskuteras det för fullt, vem röstar på vem?!

Sarah dawn finer är så jäkla grym på sitt jobb, skrattade så jag vek mig av hennes sketcher!

Andreas användarnamn i Mello-appen passade verkligen in på honom 😉

Haha Emil och Andreas är så söta ihop!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (13)
 • Rena

  Looks like you had a fun evening!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Eva

  Förstår inte riktigt hur du tänker… Det är bara om du ska sälja och sedan inte köpa nytt som du förlorar pengar.

  I dagens marknad säljer du till lägre pris men köper även till lägre pris vilket ju blir samma sak som att du när marknaden vänder säljer till ett högre pris men även blir tvungen att köpa till ett högre pris.

  • Jag

   Det var det dummaste jag hört. Du jobbar inte som säljare hör jag. 🤣 Givetvis säljer man när det gynnar en själv, jag har själv tjänat en kvarts miljon extra på min lägenhet. Man är bra dum om man skulle sälja något för mindre än man gett för den. Lägenheter sjunker och stiger i pris, såklart man säljer när det är säljarens marknad om man har möjlighet att vänta.

  • alexandra

   Hehe nej, det jag skrev var att lägenheten har sänkts i värde. Både jag och Andreas köpte våra lägenheter för mer än vad vi hade fått för dom idag, därför måste vi vänta. Dumt att sälja med förlust ju, om man inte måste sälja =) Sen kan vi sälja ena när dom går upp i pris, bo kvar i ena och spela vänteleken. Finns olika sätt att gå tillväga på.

 • nn

  Konstigt, sådana våldtäktsanklagelser har man aldrig läst om i tidningarna? Aldrig hört talas om det?

 • Carla

  I en rättsstat är man oskyldig tills utlåtande ges i domstol; skyldig eller icke skyldig!
  Fel att ens kommentera och föra vidare negativa rykten om någon person som inte bevisats sanna.
  Fy skäms Alexandra!

 • Martina

  Herregud, vi ska acceptera ditt nya jag, acceptera att du vill kallas vid ditt riktiga namn, men kolla dig själv, är du perfekt? Konstigt med ditt förflutna, att vi ska acceptera och tro att människor förändras men inte du själv gör det? Inte kan acceptera Nanos förflutna, som om han är den personen idag som han var då. Uttala dig inte om någon du inte har någon aning om. Han har haft ett mörkt flutet(vem har egentligen fläckfritt sådant?).Oavsett hur stort eller litet snedsteg man än har gjort. Hur som helst ingen har sagt att han är skyldig till våldtäkt, sexuella övergrepp så varför hitta på något sådant? Skulle vi tro på dig, som utgår från rykten/hörsägen. Hur som helst, alla människor gör misstag i livet även du, så innan du pekar finger åt någon se till så dina händer är ”rena” först. Han har tagit på sig sina tidigare misstag och lärt sig något av det. Gått vidare, hittat en fru, fått barn som har gjort hans liv värt att leva.

  • alexandra

   Herregud jämför du på riktigt mitt liv med våldtäkt? Usch för dig..

   • Martina

    Samma princip, vi ska acceptera ditt nya jag och gå vidare, lämna ditt gamla jag bakom men inte nano. Spelar ingen roll om det handlar om något så hemsk våldtäkt. Om du är så förbannad, dom flesta män har gjort sig skyldig till sexuella övergrepp. Dom flesta har passerat gränsen för länge sedan, men bara för att han råkar vara offentlig så ska han hängas ut till varje pris. Är han skyldig till brott så lär han får sitt straff oavsett vad du skriver på din blogg. Spelar ingen roll om du hänger ut han. Snarare du som är tragisk.

 • Hanna

  Alla som vill ha minst 20 procent på valfri restaurang världen runt, använd denna app när du bokar! The fork! Om du använder denna kod får.du dessutom 200 kr extra rabatt:)

  Boka med koden 7B3069A3 på TheFork & få 1000 Yums & få 1000 Yums dvs. 200kr bonusrabatt att njuta av på en framtida måltid! http://bit.ly/2lfhCry

  Funkar överallt nästan ! Bara ett tips:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *