Gult är inte fult

Inlägget innehåller reklam för lashes by Alexandra Nilsson och adlinks

Igår gick jag loss med sminklådan och skapade lite looker med mina fransar som heter ”kissie”, dom mest dramatiska fransarna och till dom behövs ingen eyeliner. Jag valde att lägga den en bit ovanför istället 😉 Sen körde jag på färgen gult, för påsken närmar ju sig. Sen älskar jag verkligen färgen gul, jag tycker den är så fin och glad. Den känns fräsch och vågad, och en stark gul färg kan verkligen pigga upp vilken dag som helst 🙂 Fräknarna är såklart superfejk och dom målade jag dit för att busa till det lite. Använde både ögonskugga till det och ögonbrynspenna.

Här nedanför hittar ni produkter jag använde. Solpudret kan jag verkligen rekommendera, tycker den är så bra! Den är perfekt att till flera saker för färgen är inte glittrig. Den ger dessutom mycket färg så den räcker väldigt länge. Sen får jag väl också tillägga att förpackningen är väldigt söt också hihi.. Har alltid med den i sminkväskan, för den har även en liten spegel.

Ögonskuggspalette – LÄNK // Läppglans – LÄNK // Läppstift – LÄNK // Solpuder – LÄNK // Fransar – LÄNK //

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *